anonym napísal:
Když na to nechceš reagovat, tak nereaguj. Tady se ozývají potrefené husy, ale ono to opravdu nedělá moc dobrou reklamu na rakouské, či jiné dálnici. Fabia Combi, nacpaná lidmi, do auta nevidíš, protože je naložené po okraj a přijde mírný kopec a HTP dochází dech, ale za každou cenu se nechce vzdát levého pruhu. Jak tady někdo píše debilní poznámku o tom koloritu, tak podle mě ten kolorit spočívá hlavně v tom, že si česká rodina koupí Fábii a pak ji nacpe k prasknutí a vyrazí na dovču. Osobně s...
No a není to pravda, stačí si pročíst poslední desítky uživatelských recenzí a skoro vždycky se najde nějaké šťouchnutí konkrétně do místní produkce. Mně je to celkem šumák, jen jsem ucítil krátkodobě potřebu na to poukázat. Stejně tak je mi buřt, když si koupí někdo Fabku, jako rodinný auto a pak s ní jede narvanou do Chorvatska na dovo. A co si o tom myslí Rakušáci, tak to mi teprv žíly netrhá. Někde jsem četl hezký názor, že ojetá auto jsou pro zkušené motoristy a odvážlivce a pro ty ostatní jsou auta nová. V bazaru je limitním kritériem technický stav a v autosalónu obsah peněženky. Já bych taky doporučil ojetý vůz, ale já už přecejen alespoň trochu vím, kam se kouknout, abych naletěl snad jen minimálně. Jenže doba se změnila a ve vozech dnes jezdí i lidé, kteří nemají ponětí, jak se z benzínu, co lijí do nádrže stane, že se auto pohybuje, topí, chladí, svítí, brzdí atp.