Pavlik napísal:
Fanda napísal:
Pavlik napísal:
Petr S napísal:
Pavlik napísal:
hlavní devizou (alespoň pro mne) je promítání navigace z telefonu na větší obrazovku auta
Ve kterém autě a jaký rok výroby můžeš zrcadlit navigaci telefonu na displeji auta? Jedná se o systém Android Auto nebo Apple Carplay? Měl jsem dojem, že tyto 2 systémy se ještě moc do aut nemontují nebo jen velmi krátce. Nebo tam máš jiný systém?
Máme to v prvních několika kusech Octavie III (2015) ve firmě. Zatím se u nikoho neobjevil problém s telefonem, takže to zřejmě spolupracuje s oběma systémy. Sám mám android a bez problémů si to pamatuje a automaticky spáruje telefon i při střídání řidičů.Co vím, tak je to dnes dostupné pro celý koncern, má to BMW, mercedes, nové modely PSA i renault.
Zdravím,tak jste se opět i přes špatné zkušenosti vrátili k Octaviím?
V některých ohledech bohužel, jsme ve firmě 4 spolumajitelé a tři jsou stejní zakonzervovaní škodofilové jako ty - je poznat, že firemní autopark mám na starosti já a ne oni
. Já bych škodovky už nekoupil. Na druhou stranu cena nebyla úplně špatná - 370 tisíc bez DPH / kus (2,0TDI Style plus, kombi) při koupi 5 aut. Na jejich výdrž jsem upřímně zvědavý.....Jen doplním, zkušenosti nejsou úplně špatné, do nějakých 150 -180 tisíc km jezdí bez větších problémů, potom se začíná sypat všechno kromě plechařiny - holt octavie nejsou takové držáky jak se tady i jinde prezentuje. Pro mě je problémem to, že těch cca 150 tisíc nám auta najedou za cca 2 roky a odpisová doba jsou 4 roky - tedy 2 roky se na těch autech pořád dokola něco řeší.
Škoda asi ví moc dobře,proč dává stále na své auta uprděné 2 roky záruku....To taková Kia..Duster..apod 7let