0
späť

diskuze k tématu: Průzkum: Moderní technologie v autech jsou zbytečné

kategórie zaradenia témy:
stréc od piva
počet príspevkov652
dátum registrácie23.11.2007
Nedela 20.09.2015 17:56, RE: Zrcadleni mobilu v aute
Pavlik napísal:
Fanda napísal:
Pavlik napísal:
Petr S napísal:
Pavlik napísal:
hlavní devizou (alespoň pro mne) je promítání navigace z telefonu na větší obrazovku auta
Ve kterém autě a jaký rok výroby můžeš zrcadlit navigaci telefonu na displeji auta? Jedná se o systém Android Auto nebo Apple Carplay? Měl jsem dojem, že tyto 2 systémy se ještě moc do aut nemontují nebo jen velmi krátce. Nebo tam máš jiný systém?
Máme to v prvních několika kusech Octavie III (2015) ve firmě. Zatím se u nikoho neobjevil problém s telefonem, takže to zřejmě spolupracuje s oběma systémy. Sám mám android a bez problémů si to pamatuje a automaticky spáruje telefon i při střídání řidičů.Co vím, tak je to dnes dostupné pro celý koncern, má to BMW, mercedes, nové modely PSA i renault.
Zdravím,tak jste se opět i přes špatné zkušenosti vrátili k Octaviím?
V některých ohledech bohužel, jsme ve firmě 4 spolumajitelé a tři jsou stejní zakonzervovaní škodofilové jako ty - je poznat, že firemní autopark mám na starosti já a ne oni . Já bych škodovky už nekoupil. Na druhou stranu cena nebyla úplně špatná - 370 tisíc bez DPH / kus (2,0TDI Style plus, kombi) při koupi 5 aut. Na jejich výdrž jsem upřímně zvědavý.....Jen doplním, zkušenosti nejsou úplně špatné, do nějakých 150 -180 tisíc km jezdí bez větších problémů, potom se začíná sypat všechno kromě plechařiny - holt octavie nejsou takové držáky jak se tady i jinde prezentuje. Pro mě je problémem to, že těch cca 150 tisíc nám auta najedou za cca 2 roky a odpisová doba jsou 4 roky - tedy 2 roky se na těch autech pořád dokola něco řeší.

Škoda asi ví moc dobře,proč dává stále na své auta uprděné 2 roky záruku....To taková Kia..Duster..apod 7let
reagovať
brin
počet príspevkov727
dátum registrácie28.03.2011
Nedela 20.09.2015 22:17, Systémy
Android auto a Apple Carplay má teď už celý koncern. Třeba nová Ibiza ho má. Integrují to do Mirror linku.
reagovať
davidrocket69
počet príspevkov1
dátum registrácie03.04.2018
Utorok 03.04.2018 18:54, Dotaz
Zdravím, chtěl bych si do svého auta konečně koupit dotykové a chytré autorádio s androidem. Našel jsem třeba takové http://www.tonystore.cz/specialni-autoradia - myslíte že je to dobrý výběr? Chtěl bych tam ještě dát i carplay možná. Jestli máte nějaké tipy nebo rady tak mi prosím poraďte. Ještě bych si tam chtěl připojit 5.1 zvuk a zajímá mě jestli to u tohodle autorádia půjde. Předem děkuji za případné info.
reagovať
sheogorath
počet príspevkov527
dátum registrácie27.05.2016
Piatok 06.04.2018 14:54, RE: Dotaz
citácia:
reakce na: davidrocket69, 03.04.2018 18:54 (Zdravím, chtěl bych si do svéh ...)

K cemu to chcete pouzivat? Resp. co je pro Vas u toho radia priorita? Podle toho bych se pak rozhodoval...
reagovať
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.