0
späť

diskuze k tématu: Přichází čas pro diesely

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 28.08.2008 14:48, RE: Starší diesel
tomaskrtek napísal:
jasně, jedna paní povídala... a to že je Renault na třetím místě prodejů v ČR to jen dokazuje
To ale rozhodne neni kvuli spolehlivosti. Kdyz ptacka lapaji, ....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 28.08.2008 20:01, RE: spotřeba 2,0 FSi je blbě - protože s automatem
anonym napísal:
to je sice fajn, ale tak i tak ti na benzin diesel jezdit nebude!
Vzhledem k tomu, že přímovstřiky benzínové jsou vlastně upravené dieslové CR systémy, tak vlastně tímto krokem benzínové motory skončily. Je to pouze úprava dieslu pro spalování benzínu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 28.08.2008 23:10, RE: benzín byl je a bude
anonym napísal:
Nejlepší je, když mi takovej "drsnej" chlap zastaví v noci před barákem u otevřenýho okna a nechá svůj smradlavý klapající motor běžet. Jeho zatlumená kabina těžko zabrání tomu aby ho okolí nevnímalo jako sobeckého narušitele nočního klidu.
Tak tak drsňáky s traktorama přímo žeru )) Cely život jezdím v benzinových šestiválcích už kvůli tomu že mi vadí zvuk i benzinového čtyřválce netak ještě ropáku kteří mě irituji tím že když je dojedu a chci předjet tak na to šlápnou a z vyfuku jim snad vypadne briketa přepočteno na objem sazí. Btw. jde o ropáky všech věkových kategorii ne že ty nové nekouří jak se mi budou snažit příznivci mazutožroutu namluvit. Smradu zdar a ropě obzvlášť. Pitris
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 09:39, nafta
anonym napísal:
Tak tak drsňáky s traktorama přímo žeru )) Cely život jezdím v benzinových šestiválcích už kvůli tomu že mi vadí zvuk i benzinového čtyřválce netak ještě ropáku kteří mě irituji tím že když je dojedu a chci předjet tak na to šlápnou a z vyfuku jim snad vypadne briketa přepočteno na objem sazí. Btw. jde o ropáky všech věkových kategorii ne že ty nové nekouří jak se mi budou snažit příznivci mazutožroutu namluvit. Smradu zdar a ropě obzvlášť. Pitris
nafta je fajn a ma vetsi ucinnost, proste z toho dodanyho matrose udela vic muziky a to je super :) kazdopadne kdyby uz vyrabeli neco lepsiho nez vznetovy a zazehovy motory a jezdilo by se konecne na ten vodik asi bych byl pro vodu :)))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 12:46, RE: spotřeba 2,0 FSi je blbě - protože s automatem
anonym napísal:
Vzhledem k tomu, že přímovstřiky benzínové jsou vlastně upravené dieslové CR systémy, tak vlastně tímto krokem benzínové motory skončily. Je to pouze úprava dieslu pro spalování benzínu.
Jasně, benzínovej motor tedy vlastně bude dieslovej. No hlavně že víte co povídáte.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 12:49, RE: nafta
anonym napísal:
nafta je fajn a ma vetsi ucinnost, proste z toho dodanyho matrose udela vic muziky a to je super :) kazdopadne kdyby uz vyrabeli neco lepsiho nez vznetovy a zazehovy motory a jezdilo by se konecne na ten vodik asi bych byl pro vodu :)))
Takovou muziku opravdu poslouchat nemusím. Jak se říká, méně je někdy více
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 14:53, RE: benzín byl je a bude
anonym napísal:
to je něco špatně v tvojí makovici nikoli v tom co mají okolní auta pod kapotou
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 17:57, RE: Dejiny
anonym napísal:
to je něco špatně v tvojí makovici nikoli v tom co mají okolní auta pod kapotou
Motorwagen pana Benze se objevil v roce 1886, 7 let pred vynalezem pana Diesela. Takze autor clanku by si mel doplnit vzdelani
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 22:35, RE: Dejiny
anonym napísal:
Motorwagen pana Benze se objevil v roce 1886, 7 let pred vynalezem pana Diesela. Takze autor clanku by si mel doplnit vzdelani
je tam jen překlep,ty čísla jsou posunutý o deset let
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 30.08.2008 03:17, RE: benzín byl je a bude
anonym napísal:
Nafta byla je a bude. akustická stránka věci je kokotina, kabiny jsou zatlumené, výfuky mají tlumiče. I benzín je hlučný žes to neviděl, u některých aut. Navíc, diesely v mercedesech se rozšířily právě proto, že měly drsný zvuk což se líbilo chlapům oproti bzučivým tónům benzínu, což zase ocenily ženy.
To je kravinááá jak mraky !!! Kabiny zatlumené? Aha to jsi nejel v Superbu 2.5tdi nebo Oct 1gen 1.9tdi. Já jsem se v tom styděl ve městě i řadit, neboť jsem měl strach že se budou chodci z chodníků otáčet !!! (kupodivu neotáčeli) . Možná tak zatlumená konstruktérova mysl, ale kabina ani kapota ne. Tlumič má na výfuku každé auto už od pradávna, si udělej do výfuku dírku a uvidíš Hlučný benzín je kravina, nesmíš to porovnávat s Wartburgem 353 nebo čistokrevným sporťákem typu Ferrari. Běžný benzín je potichu !!! S Mercedesy jsis teď naběh. Ano původní klasické 200D v modelové řadě W114/115 mělo příjemný zvuk, takový dřevěný ojedinělý, asi nej ze všech. Ve W123 pak klasické kadle-kadle-kadle, taky ještě šlo. Ale takový W124/140 nic moc. A moderní CDI teda drnčí i v novém W221 ...Tak si udělej dírku do výfuku ať máš pořádný randál a cítíš se dostatečně chlap a příště něco chytřejšího ju?
reagovať
1 2

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.