anonym napísal:
TĚM CO TAKHLE BLBĚ NALETĚLI ,DOBŘE VÁM TAK. VŠICHNI TIHLE VYCHCÁNKOVE BY NEJRADĚJI AUTA MALÁ ALE AT SE DO NICH POHODLNĚ VEJDE 9 LIDÍ , SYLNÝ MOTOR ALE AT MALO ŽERE A HLAVNĚ TA POJISTKA AT JE MALÁ , JO A ZÁRUKA ASPON NA 10 LET, TAKY ROK-V. 2008 NEJLÉPE , AT MÁ METALÍZU , PLNOU VÝBAVU , LEVNÝ DÍLY , A TA CENA . CENA 50000 HLAVNĚ KM TAK 20000 . TO JE CO JSTE BLBCI DOBŘE VAM TAK . A DOVOZCI PRODEJCI SE VÁM JEN SMĚJOU , NIC NENÍ PROBLÉM . JO A HLAVNĚ DEJTE NA PRODEJCE NOVÝCH AUT TAM TOTIŽ DĚLAJ VĚTŠ...
no, sice je mi pána líto, ale s odpuštěním je to velký hňup. Nové Santa Fe stojí u nás v základu 780tis Kč, zhruba. Jak vůbec na takovýto inzerát může zareagovat, to mi je záhadou. To jsou přesně ti lidé, kteří potom jdou do prodejny aut a argumentují: na mobile se takovýhle auto dá sehnat o polovinu levněji. Tady to pán má. A může být rád, že ho to stálo 2500eur a ne mnohem víc. Každej si myslí, jak je jednoduchý dovézt si auto, a tady to máte.
Opravdu mi to rozum nebere.Jako kdyby u nás někdo takovéto auto prodával za 200tis, to je fakt síla na tohle naletět, tam lítost není vůbec na místě...... A ještě se bude divit......