anonym napísal:
Zdravím mám podobnou jako pisatelé. mobil.de a autoscout24.de, docela dobrá nabídka, odpověděl jsem, přišla odpověď v angličtině, a že chce platbu přes WU, ale bylo tam i číslo na toho chlápka. Tak jsem mu zavolal, z přízvuku bylo zřejmé že se jedná o pakistánce nebo inda, když jsem požadoval VIN + fotku techničáku tak o tom nechtěl ani slyšet, a když jsem mu řekl že bych mohl být koncem týdne v Londýně a auto zaplatit a zyzvednou pořád trval na platbě přes WU, a tím to zkončilo. Za pár dní jsem...
No ono to v Anglii funguje i v opacnem gardu. Kamarad prodava auta, po internetu. Ozval se mu gentleman, ze potrebuje auto paprskovite a strelhbite pro noveho pracovnika. A soucasne poprosil kolegu podnikatele, zda by nemohl zaplatit za auto vic. Kvuli danim, ze posle sek a kolega si pro auto prijede a dostane cashback do kapsy na cestu.
Bylo to o fous, nabidka byla tak vyhodna, ze na to malem skocil.
Trik je ve spravnem nacasovani. Poslou velmi zdarilou kopii sekupredem na Vasi adresu. Vase banka ho prijme, overeni trva cca 5 dnu. Vy mate sek v bance, mezitim si prijedou pro auto, dostanou penize na cestu a banka vam penize zase strhne. Toz tak.