wimmer_day napísal:
Spojení pojmů osoba blízká a výmluva, to bych tady fakt nečekal, bohužel.
Vážení, nedodržuji úzkostlivě předpisy, každý rok něco vyfasuji. Ale i když jsem naštvanej, beru to tak, že až teď mě dostali, zaplatím a držím hubu, protože ctím, že za své průsery se musím zodpovídat jenom já. Vzhledem k porci najetých km je to celkem v normě.
Leč sere mě jedno, mledej vod souseda jezdí jako prase, už několikrát boural a navíc za volant usedá poměrně řasto "veselý". "Však je to kousek." Tohoto debila však nikdy nedostali. Používá jednoduchou antipokutovou soupravu. Velké černé brejle přes půl ksichtu, kšiltovku, jezdí se sklopeným stínítkem. Jeho fotr jako provozovatel vozidla dojde při předvolání k policajtům, tam řekne: "Já to nejsem a nevím, kdo to je". V klidu odejde a policajti mu můžou políbit. Ještě se tím chlubí. Pak jen trnu, kdy mě sejme moje děcko na ulici.
Češi jsou vychcaní až běda. Jsem rozhodně pro vymizení termínu osoba blízká. Nevím, čím bych to nahradil, ale ve stávající podobě to fakt nahrává těm nejvétším darebákům. No, ať se snaží ty naše zvolené vepřové hlavy, je to jejich práce.