A.K.Alex napísal:
Auto pekné, ale s týmto motorom...jedine pre kludného človeka čo sa nikam neponahla.
zdravím všechny, zde "majtel" uvedené recence. nechce se mi přihlašovat. dnes jsem otevřel tipcars.cz a co nevidím, moje recenze psaná před dlouhou dobou (nevím, jakou má tipcars dobu od napsání a uveřejnění). již ani nevím kdy, omlouvám se za případné nedostatky v psaní. Vectru již dávno nemám, po mém totálním vymazlení (rozuměj novou od předku po osvit spz))) ) ji koupil seriozní zájemce.
Ano, všichni máte pravdu, po 7tis se nedá obj. hodnotit, dal jsem na design, spotřebu, jsem klidný typ,nepočítal jsem skutečně s tak velkým množstvím závad, moje vina, kup byl rychlý bez odborného "prolezení". Ano, byla to bouračka, předek je z r.2000, proto i auto bez bagů, ty jsem plánoval někdy časem, jenže jsem nepočítal s tak obrovským množstvím závad......auto jsem chtěl prodat již asi po 5 závadě, ale jedna závada generovala další a abych ho vůbec prodal, musel jsem udělat vše, aby ten někdo, kdo ho koupí a bude v tom vozit např. děti, se nezabil.
Prostě naprosto špatný kup (navíc tehdy v r. 2005 za 110tis), od r.2004 mám omegu B v caravanu jako druhé auto a jsem naprosto spokojen, tam jsem dal inv. cca 10tis a dodnes jezdím. Sice mám nyní felicii v tuningu, ale moje další auto bude bud vectra C nebo omega C v benzínu za cca 2 roky.
Ještě jednou se omlouvám, chtěl jsem jen informovat, že vozidlo není zas tak špatné pro klidné typy, spotřeba je parádní, pokud je auto zcela v pořádku, což ke konci bylo, tak nádherně jezdilo.