attila napísal:
Mam tento motor v Astre F, no i tam je slaby... Co se tyce kvality, motor ma vyrazny turboefekt od zhruba 2300ot/min a tahne tak do 3800, kde ztraci pruznost a nad 4000ot/min "umira". Tohle je velice neprijemne pri predjizdeni, auto na zavodeni rozhodne neni. Hlucnost je v porovnani s Oktavkou ci Focusem podobna, v nizkych otackach je Astra tissi, ve vyssich zase vyssi. Mame tu vsak i kladne stranky. Dnes mam najeto 220tkm. Prozatim jsem pouze 2x vymenil rozvodak, a jednu zhavici svicku. Olej me...
Taky mám Astru F, 234 000 km, ale v benzínu. Jak ti Astra slouží? Jezdil jsem předtím ve Favoritu, takže změna, na Oplu jsem za 5 let nalítal přes 100 000km. Kvalitou jsem celkem spokojen, měněné pouze běžné věci (výfuk, ložiska, tlumiče, rozvoďák apod.)
Jinak tchán má tento typ Vectry, občas si ji protáhnu, plasty a interiér se opotřebovávají teda rychleji než u mě. Ale on se o ni moc nestará - v podstatě pro něj spotřební věc. Do dieslu bych s tolika koníkama pod kapotou nešel. Ale dle fotek exteriér hezký. Ať majiteli slouží