sybok_ok napísal:
Recenze si pekne odporuje, spotrebovava benzin, ale ma nad predni napravou tezky diesel.
Auto se stale prodava - nevsiml jsem si, ze by byl rok 2003, kdy se prestala Omega B 2000 vyrabet.
Nevyhoda v retezu - jsem zvedav co bude klucina delat az mu praskne rozvodovy remen (pokud ma opravdu benzin) a cely motor bude muset vymenit.
Zadni pohon bych dal spis jako vyhodu nez nevyhodu, ale ja jsem zadokolkovy :).
Jinak musim souhlasit, k omeze se musi najit vztah (sam jezdim 2.5i V6). Musi se akcep...
Docela jsem se pobavil. Kromě "nesmyslů", které jsi identifikoval, mě taky rozesmála pochvala zimních startů v benzínu (to je snad základ, aby auto nastartovalo), únava tlumičů (jak to, že jsou po 500tis. km špatné, když má auto podle údajů pisatele 167tis.? - po smrti bývají často po 100tis., většina výrobců tlumičů udává životnost 60tis.) a hlavně pro čtenáře nesmírně přínosná (budovatelsky znějící) věta "pravidelná a důkladná péče o vozidlo přispívá k jeho pěknému vzhledu i ke dlouhodobému udržení dobrého stavu."
Na Omeze se mi taky líbí zadní náhon, ale pro mě je to moc velký stroj, nezajel bych s tím, kam potřebuju.