Utorok 23.05.2006 11:49,
Martin
Osobně jsem v sieře nikdy nejel a nic o ni nevim, měl jsem však možnsot najet spoustu kiloemtrů v Omeze A, a musim rict, že na to jak stare auto to je, tak jsem se do něj zamiloval. Auto neskutečně pohodlné, řidič i posádka vzadu se cítí jako doma, opravdu vsude dostatek mista, strasne pohodlne jezdeni po okreskach a po dalnici, ovsem trosku problem je ve meste kde je auto kvuli veliksoti trosku na obtiz. Vzhled je subjetkivni dojem, me se libi i siera, i omega, osobne trosku vice omega, co se tyce dilu tak myslim, ze na obe auta budou dily z vrakoviste a z druhovyroby dost lacine, kamarad ma Omegu A a neztezuje si na ceny dilu, a to vlastnil pred tim Skodu 120. Jinak omega neni zandy auto na rychle prujezdy zatackou, ale na velmi poholne svezeni, sedacky jsou slusne, poholne. Motor mel najeto temer pul milionu a presto nemel zadnou vaznejsi zavadu, samozrejmne neco vzdycky odeslo, ale nidky nic vazneho. Motor stale byl "tichy" a jelo to dostatecne, na ty leta a stav tachometru klobok dolu, Ted k motoru samotnemu. Doporucuji jedine 2,0 8V 85 kW, 115 koní, nezničitelný motor, perfektní držák, hodně spolehlivý, jelikož těchto motorů je hodně tak i díly jsou všudě v hojném počtu. Motor autu bohatě dostačuje, žádný závodník, ale když najdete motor který má najeto do 300 tis, tak ten motor pojede i 200 km/h, kamarad koupil s 200 tis km a na dalnici kdyz je volno tak mu to na tech 200 vytahne, samozrejmen az po dlouhe dobe. Jinak omegu, pokud je v dobrem stavu mohu jen doporucit. Koroze je na tom asi jako u siery, prsote zalezi na kusu. Ale doporučil bych se oběma auty projet, promluvit si s lidmi co tyto auta vlastní a pak se rohodnout kam srdce táhne.
reagovať