Jan Kos napísal:
Tohle samozřejmě vím, ale proč to sem všechno psát? Miožná také víte, že na načasování doby vstřiku musíte mít správné měřící zařízení a pochybuju, že někdo z běžných uživatelů má tyhle věci doma. Jasně, kdo dělá auta a má dílnu, tak jo. Mimochodem koukal jsem na recenze.cz a Omegu tam všichni chválí, jak je to bezproblémové auto. Přitom vím a nejen já, určitě i vy, že problémů měla a má docela dost. Tak k čemu pak jsou ty Vaše fóra?
)) V tom se shodnem. Jinak máte pravdu v Omeze jsem nejel, a...
Víte pánové nevím v jakém jste vy dva poměru, že se tak hezky vzájemně bráníte, ale je to dojemné. K tomu, že pracujete v autoopravárenství: to je sice pěkné, ale to z Vás ani z daleka nedělá odborníka na určitý tip, nebo model vozu. Až na výjimky znám většinou mechaniky, kteří jenom mění díly,nebo celé komponenty. Většinou je to jen stylem pokus-omyl, což draze zaplatí zákazník. Kvalitně diagnostikovat umí málokdo. Nevím co konkrétně umíte Vy, ale já jsem od Vás osobně přečetl již spoustu blábolů, nesmyslů a informací, které jsem četl v jiných časopisech (nejspíš vaše zdroje), ale v praxi se mi neosvědčily. Pan Tomáš psal, že blbě kecám a sám nic nenapíšu. To nebudu komentovat, protože jsem toho napsal již spoustu. Jenom to dělám trochu jinak, pokud s něčím nemám osobní zkušenost, tak o tom nemelu nesmysly. Neuznáváte jiná fóra, kam si majitelé různých vozů píší své zkušenosti, ale ono je to jediné, jak se někdo může dozvědět nezkreslené informace o daném voze. Jsem majitelem Japonského vozu a dozvěděl jsem se na určitém fóru, kromě fanatických nesmyslů, které jsou na každém fóru, také spoustu užitečných rad. Vy využíváte pouze obecné a otřepané fráze, ale spousta soudných lidí se raději zeptá skutečných majitelů na jejich problémy a z 10 vozů už si uděláte nějaký úsudek. Já Vás tady nechci nějak napadat, ale všechno není tak černobílé, jak to vidíte Vy dva. Vím, že sem zase budete na přeskáčku psát, jací jste odborníci a kolika jste jezdili auty a jak dlouho sem píšete, ale věřte mi, že auto poznáte až za delší dobu, než je jedna jízda i kdyby byla třeba do Bulharska
Těším se na Vaši nabroušenou reakci, ale je to názor můj a věřím, že spousty dalších lidí tady.