Tomáš napísal:
Máš pravdu. Jediné řešení by asi bylo vyměnit celý spodek a vyhnout se dieselu. Pak by toto auto zřejmě stálo za to, ale investice na kompletní GO podvozku a částečnou GO motoru určitě přesahuje cenu vozu, čili rozumný člověk si radši koupí něco novějšího. To se vyplatí možná u vozu ze 60. let, ne u E34.Omlouvám se tímto fandům značky či modelu, v 90. letech to bylo jistě bezkonkurenční vozidlo !!! - bez ironie !!!
hm...bohužel mi taky asi nezbývý nic jiného než souhlasit. E34 jsou i na dnešní dobu(můj názor) moc hezké vozy a určitě se super technikou, např. benzíny 520i 110kw...super výkon a rozumná spotřeba..., ale je fakt, že pokud budete kupovat vůz třeba z roku 92, tak ať počítám, jak počítám, při průměru 30tis. km za rok a to si myslím, že u těchto vozů jsem hodně při zemi, musejí mít tato auta v sobě bez mála půl milionu kilometrů...neříkám, že je to tak u všech vozů, ale myslím, že u většiny asi ano... no a teď záleží, proč si to auto člověk kupuje...na běžné denní užívání je to už myslím kasička( ale nechci křivdit, třeba se šeredně mýlím), ale já bych si třeba koupil pro radost 535i a měl ho jako mazlíka pro svezení o víkendu, jenže mít takového mazlíka a platit pojistku na 3,5 je pořád k zamyšlení...jinak auta podle mého fakt super a pětka byla vždy můj sen...