0
späť

diskuze k tématu: Opel Astra G

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 11.08.2006 11:02, Musím se smát
musím se smát povýšenosti autora nad dieslovými motory a japonskými vozy. Tak za prvé, mám japonce (Corola 2001), který má víc měkčených plastů v interiéru než zmiňovaný Opel. Při najetých 150 tisících km mám stále originál výfuk v celé jeho délce a stále původní tlumiče (ale už plánuju jejich výměnu, není však vyloženě nutná). Mimoto jsem velmi spokojen s jeho poměrně klidným, kultivovaným a relativně tichým dieslem.Takže vám přeju hodně šťastných kilometrů v tom vašem Hoplu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 11.08.2006 13:16, RE: Musím se smát
Pepa napísal:
musím se smát povýšenosti autora nad dieslovými motory a japonskými vozy. Tak za prvé, mám japonce (Corola 2001), který má víc měkčených plastů v interiéru než zmiňovaný Opel. Při najetých 150 tisících km mám stále originál výfuk v celé jeho délce a stále původní tlumiče (ale už plánuju jejich výměnu, není však vyloženě nutná). Mimoto jsem velmi spokojen s jeho poměrně klidným, kultivovaným a relativně tichým dieslem.Takže vám přeju hodně šťastných kilometrů v tom vašem Hoplu.
Je povysenost , napsat "ozelel jsem japonskou spolehlivost za evropsky kram s mekcenymi plasty"? Ja simyslim, ze ne. Prave naopak.
A co si ma clovek predstavit pod pojmem "pomerne, klidny, relativne tichy diesel"? Je tedy tichy, klidny, kultivovany nebo ne? Nikdy jsem s timto motorem v toyote nejel, ale stejne neverim, ze je to ve meste pri "stop&go" nejaka klidna jizda, aniz by clovek nevedel o motoru.
Snad ma nejaka luxusni vybava coroly mekcene plasty, ale klasicka toyota z 2001 je seda a tvrda.
Gumova manzeta radici paky jakoby z nakladaku mi prijde "relativne" nevkusna.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 11.08.2006 13:22, RE: Musím se smát
Pepa napísal:
Zase jeden co neumí číst, nebo psát . Také se směju.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 11.08.2006 21:43, RE: Musím se smát, pro pepu
Pepa napísal:
Ty šulínku, lulínku, jedinej povýšenec seš tady ty. Představ si, že mám na opelovi po 185 tis. ještě původní výfuk a tlumiče taktéž. Poradím ti: strč prsty do el. zásuvky, nebo raději tvýho lulina, at se ti v té tvé makovici rozsvítí, nebo si zajed do černobilu, radioaktivita léčí takové případy jako seš ty.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 13.08.2006 09:57, spolehlivost
v rodině jsou od opela 4 kusy - od kadetta 91 po vectru 02 a ani v jednom neni problém s řazením nebo podobnými bludy co o této značce kolují. Nezlobí ani calibra (až na vzduchovou váhu) na kterou se taky dost nadává. Výhoda - levné nd, nevýhoda do roku 93 nebyly kastle pozinkované
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 13.08.2006 17:07, RE: bez předmětu
Zigi napísal:
Skoda je srot,byl a bude!Nema jedine auto,co by bylo na urovni!
Ochcavka nebo-li pokus o velke auto s malym rozvorem a batohem je ubohost a kazdy to vi!
Fabka shit a SuperB jen debilni kopie Passsssssssatu))
To ani nemluve o feline,vecne zhnilem facku.....dal netreba komentovat o autech,kterym padaj zadni kola behem jizdy
Ty jsi slušný vymaštěnec.....vsadím se že chloubou tvojí garáže je nějáký Fiat Ritmo TD, nebo podobný stroj který má asi takovou kvalitu, jako ty inteligenci.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 13.08.2006 21:31, RE: bez předmětu. tomino
Tomino napísal:
Ty jsi slušný vymaštěnec.....vsadím se že chloubou tvojí garáže je nějáký Fiat Ritmo TD, nebo podobný stroj který má asi takovou kvalitu, jako ty inteligenci.
Ty jsi zase neslušný vymaštěnec, který má v garáži barkas b1000, ale kvalitou tvé inteligence mu nesaháš ani po ventilky.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.08.2006 15:15, RE: bez předmětu
Zigi napísal:
Ochcavka nebo-li pokus o velke auto s malym rozvorem a batohem je ubohost a kazdy to vi!
To ani nemluve o feline,vecne zhnilem facku.....dal netreba komentovat o autech,kterym padaj zadni kola behem jizdy
zigi zigi,ty jsi takový čurák...
v německu museli u SuperBu uměle navýšit cenu,protože se prodával líp než originál passat,debilku....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.08.2006 15:18, RE: bez předmětu
kwitecko napísal:
zigi zigi,ty jsi takový čurák...
v německu museli u SuperBu uměle navýšit cenu,protože se prodával líp než originál passat,debilku....
...nejsem zastánce konkrétní značky,ale takové debilní kecy mě nasírají...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 08.11.2006 09:49, RE: bez předmětu
Zigi napísal:
Skoda je srot? BYch jen pripomel, ze od dob, kdy je Skoda pod kridly VW tak kvalita a spolehlivost velmi stoupla. Jinak kdyz tu vsude pomlouvate Oply a jine dalsi znacky. Ja mel Fiata TIPO 1,9TD. fakt je, ze studeny motor zbudil po ranu pulku sidliste, ale po zahrati si klapal hezky v klidu a celkem potichu. Vybava byla Grandturismo a nemuzu si na nej ztezovat ani z pohledu poruchovosti ani ohledne koroze. Myslim, ze po 12 letech provozu zrezle lemy zadnich blatniku, ktery jsou mimochodem samsotane sroubovatelne, takze velmi jednoduche na vymenu a lakovani, jsou narokovatelny u kazdeho auta a nejen u Fiatu jak si kdekdo mysli. (mimochodem jezdim ted rok s VW III, chybi mu predni zasterky a tu prohnilou podlahu od kaminky poskozeny podlahy za 13 let provozu bych pral videt) Jinak kouknete se nekdy taky na tabulky spolehlivosti a myslim si, ze u nekteryvh aut budete Nemile prekvapeni v jakych patrech tabulky se pohybuji. Ono ty vyhlaseny VW maji do prvni desitky taky dost daleko...a Audi taktez.... Pravda nekdy je to kus od kusu. Kdyz se vratim jeste k teto diskuzi, tak mi mne vyslovene stve, jak tu nekteri radoby inteligentni lidi nadavaji ostatnim za to, ze maji a nemaji to ci ono nebo ze diky nevedomosti napisi blbosti. Jen bych chtel pripomenout tem "inteligentni" lidem, ze prave proto tyto diskuze existuji, aby se ti, co nevedi, dozvedeli co potrebuji....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 08.11.2006 10:03, RE: Musím se smát
Pepa napísal:
U Toyoty v roce 2001 slusnej diesel? Nevim nevim. myslim, ze kdejaka evropska znacka v te dobe mela lespi diesely, ale na druhou stranu proc ne. Ja nejsem vyhraneny typ na auta jedny znacky. Mam rad Alfy Romeo, Novy budouci Fiati vypadaji taky velmi slusne, Novou Octavii bych take rozhodne nepohrdl a z Japonciku me fakticky dostava novy CIVIC (fakt sci-fi auticko a jeste k tomu prakticky) Ohledne tvrzeni nekterych radoby odborniku na jednotlive znacky bych si dovolil take prihodit prispevek,.Co se tyce Fiatu, tak sem slysel ze vsech koutu, jaky je to kram a ze se mi to bude srat a hnit atd atd., ale ja byl maximalne spokojen a ten kdo me znal a znal i me auto, tak nemohl nic jineho nez souhlasit, ale je to kus od kusu, coz nepopiram. Nelibi se mi ale prave to, jak me nekde poucuje o tom ci ono u nejakeho auta a pritom v nem ani jednou nesedeli natoz jeli.
Setkal jsem se take s par lidmi, kdyz jsem se zminil, ze bych chtel kupovat Alfu 156, ze do toho by v zadnem pripade nesli z toho a onoho duvodu a pritom na parkovisti u Tesca po ni slitaji, jak je pekna :) a sami jezdi v orezly felicii. TYhle nazory resp. verejne mineni lidi o necem je nazyvano IMAGE a to bohuzel nekterym znackam bud chybi nebo ji kdysi ztratili a i kdyz dnes uz jsou minimalne srovnatelny s konkurenci po vsech stranakch, tak budou mit stale lidi neduveru, protoze si reknou, ze kdysi to byly "krapy", tak proc by vlastne tomu dnes melo byt jinak. Kdyz uvedu priklad : spousta lidi si kupuje treba VW Golf a pritom u nich design eterieru ani interieru neni na prvnim miste. Koupi si ho treba jen proto, ze to je GOLF. Tyto lidi naprosto chapu. To je prave ta dlouhodoba IMAGE
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 28.02.2007 10:44, RE: bez předmětu
Zigi napísal:
zigi ty si chuj
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 04.11.2007 20:23, dotaz
je lepší si pořídit starší octavii na benzin a předělat ji na plyn nebo koupit dieselovou,?
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.