0
späť

diskuze k tématu: Opel Astra G

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 07:00,
Jestli tady pan kupuje hatchback, tak asi tezko muze chtit kufr velky jako v Ochcaviji!
Jinak jsem rad,ze konecne nechvali ty magory co si kupujou fauvecka a konecne se priklonily k "poradne" znacce!)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 07:32, RE: bez předmětu
Zigi napísal:
Jestli tady pan kupuje hatchback, tak asi tezko muze chtit kufr velky jako v Ochcaviji!
Jinak jsem rad,ze konecne nechvali ty magory co si kupujou fauvecka a konecne se priklonily k "poradne" znacce!)
Jakou pořádnou značku máš namysli? Jo a píše se octavia ty magore.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 07:45, rozumná volba
Při výběru auta jsem minulí rok uvažoval podobně, protože Japonci a Korejci mně v danné ceně (minulí rok zhruba 200 tisíc) neoslovili jak vnějším, tak i vnitřním vhledem. Dále do Francouze a Itala jsem nešel, protože jsem se nechtěl stát dalším asi z mnoha "spokojených majitelů" a tak zbyli jen auta Německé provenience (společně se Seatem a Škodou, což jsou taky skoro Němci) a Ford. Nakonec jsem si sice koupil Audi A4, která je sice starší, ale má výbavu, kterou jsem si představoval. Golfa a Octavii jsem mohl sice mít tak o dva roky mladší, ale s mnohem menší výbavou a slabším motorem (v mém případě 1.8T). Astru jsem nakonec ze svého seznamu vyškrtnul z důvodu její přístrojové desky, která se mně teda vůbec nelíbí, ale když pominu tento nedostatek, tak je to jistě za dannou cenu solidní auto.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 08:10, Tlumiče
V Brně ve Slatině u Opela v "rychlým servisu" mění zadní tlumiče na Tvojí Astru za 2090 Kč i s prací.
Jinak Astra G se mi líbí, ale souhlasím, že hatchback má malý kufr. Sedan je fajn, ale zase je horší variabilita. Kombíky přímo nesnáším. Mám už od Opela 2. auto a navzdory obecnému povědomí, že Opel je šmejd a z každého auta bude jednou Opel, mohu konstatovat, že jsem s nimi udělal dobrou zkušenost, a to i s Kadettem, který v době prodeje začínal točit 18. rok a měl najeto ke 1/4 milionu km a byla to karburátorová 1.3. Jedinou závadou, která jej znehybnila, byl zapalovací modul, který ale neodešel naráz , ale hlásil se o výměnu delší dobu. Na současné Vectře po 3. letech nebylo nic, kvůli čemu bych neodjel nebo nedojel.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 09:22, Opel Astra a zkušenost
Ja jsem kupoval Astru Hatchback 1,4, 2000, 82 000 km minulý rok v prosinci. Astry jsou pro mě srdeční zaležitostí a líbí se mi jak vzhledově, tak i po strance cen na trhu s ojetinami. Akorát mě překvapilo, kolik bylo do auta již investováno. Předchozí majitel v roce 2005 do toho dal 25 000,- Kč (střední a zadnívýfuk, přední kotouč, AGR ventil... vše autorizovaný servis) no a ja v letosním roce dalších 25 000,- Kč (nové letní pneu, praskle tesnení pod hlavou, vymena komplet rozvodu, zadní tlumiče, brzdové valečky a brzdovka). Jak jsem ale řekl, opel mě baví, takže to rád investuji za cenu toho, že bude na nejakou dobu klid. Horší by to bylo, kdybych do toho musel dal celých 50 000,- Kč (tímto děkuji předchozímu majiteli za finanční spoluúčast .
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 12:09, RE: Opel Astra a zkušenost
Adam napísal:
Ja jsem kupoval Astru Hatchback 1,4, 2000, 82 000 km minulý rok v prosinci. Astry jsou pro mě srdeční zaležitostí a líbí se mi jak vzhledově, tak i po strance cen na trhu s ojetinami. Akorát mě překvapilo, kolik bylo do auta již investováno. Předchozí majitel v roce 2005 do toho dal 25 000,- Kč (střední a zadnívýfuk, přední kotouč, AGR ventil... vše autorizovaný servis) no a ja v letosním roce dalších 25 000,- Kč (nové letní pneu, praskle tesnení pod hlavou, vymena komplet rozvodu, zadní tlumiče...
no to je fakt zajímavý, já myslel že u jinejch aut se gumy nebo vejfuk měnit nemusej, natož brzdy!!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 12:11, RE: bez předmětu
davy napísal:
Jakou pořádnou značku máš namysli? Jo a píše se octavia ty magore.
Skoda je srot,byl a bude!Nema jedine auto,co by bylo na urovni!
Ochcavka nebo-li pokus o velke auto s malym rozvorem a batohem je ubohost a kazdy to vi!
Fabka shit a SuperB jen debilni kopie Passsssssssatu))
To ani nemluve o feline,vecne zhnilem facku.....dal netreba komentovat o autech,kterym padaj zadni kola behem jizdy
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 12:34, RE: Opel Astra a zkušenost
anonym napísal:
no to je fakt zajímavý, já myslel že u jinejch aut se gumy nebo vejfuk měnit nemusej, natož brzdy!!!!
Chtěl jsem reagovat, ale takhle bych to určitě nedokázal
Taky mi teče voda ze zubů, když někdo u ojetiny považuje výměnu běžných spotřebních věcí, jako opravy (brzdy, gumy, baterka, rozvody, tlumiče,náplně; výfuk je trochu diskutabilní, protože na některých autech vydrží fakt dlouho)
EGR (AGR) a těsnění pod hlavou jsou věci, který už se za opravy považovat dá a řekl bych, že takové závady by se dnes už vyskytovat neměly. Auta se už vyrábí natolik dlouho, že některé celky už nemají nárok se porouchat a výměna těsnění pod hlavou na motoru do 250 tisíc je neomluvitelná, pakliže řidič není dobytek a nežene to ledový, jako zdmutou kozu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 12:43, RE: bez předmětu
Zigi napísal:
Ochcavka nebo-li pokus o velke auto s malym rozvorem a batohem je ubohost a kazdy to vi!
To ani nemluve o feline,vecne zhnilem facku.....dal netreba komentovat o autech,kterym padaj zadni kola behem jizdy
ZIGI: všechno je nahovno akorát včely jsou na med, že ?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 12:54, RE: Opel Astra a zkušenost
Adam napísal:
Ja jsem kupoval Astru Hatchback 1,4, 2000, 82 000 km minulý rok v prosinci. Astry jsou pro mě srdeční zaležitostí a líbí se mi jak vzhledově, tak i po strance cen na trhu s ojetinami. Akorát mě překvapilo, kolik bylo do auta již investováno. Předchozí majitel v roce 2005 do toho dal 25 000,- Kč (střední a zadnívýfuk, přední kotouč, AGR ventil... vše autorizovaný servis) no a ja v letosním roce dalších 25 000,- Kč (nové letní pneu, praskle tesnení pod hlavou, vymena komplet rozvodu, zadní tlumiče...
Takže vlstně "super" kup, co? :o(
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 13:02, RE: bez předmětu
Riccardo napísal:
ZIGI: všechno je nahovno akorát včely jsou na med, že ?
Omyl,pouze skodovka)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 15:39, RE: Opel Astra a zkušenost
anonym napísal:
To je jasny, že se to musí menit, ale clovek by mel byt financne ready.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 15:41, RE: Opel Astra a zkušenost
David napísal:
Chtěl jsem reagovat, ale takhle bych to určitě nedokázal
Taky mi teče voda ze zubů, když někdo u ojetiny považuje výměnu běžných spotřebních věcí, jako opravy (brzdy, gumy, baterka, rozvody, tlumiče,náplně; výfuk je trochu diskutabilní, protože na některých autech vydrží fakt dlouho)
EGR (AGR) a těsnění pod hlavou jsou věci, který už se za opravy považovat dá a řekl bych, že takové závady by se dnes už vyskytovat neměly. Auta se už vyrábí natolik dlouho, že některé celky už nemají nárok se ...
S tím těsněním to vypadalo na to, že to ten minulý majitel nekde uvaril
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 15:43, RE: Opel Astra a zkušenost
watchtower napísal:
Takže vlstně "super" kup, co? :o(
Ale jo, jsem spokojeny, protoze nastesti jsem kupoval veci, ktery se standardne kupuji (letni pneu, tlumice) a rozvody jsou klasika nebot se u Aster mění po 60 000 km nebo 4 letech, takze jsem jeste spokojeny, nebot se rika, ze kdyz ojetina, tak mit 20 000,- Kč po ruce na tyto opravy a nakupy... Adam
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 18:48,
Taky mám s Oply dobrou zkušenost, začínal jsem kadetem a ted mám novější vectru b . Ale budu prodávat protože mě už ser.. keci o tom jakej je to šmejd. Přitom když se lidí pobného názoru zeptám jakým jezdí, řikájí většinou škodovkou.(jak jinak v čr. )A když se jich zeptám v jakém to opliku jeli, tak řeknou že v žádném, že to slyšeli u odborníků. Dale to nebudu komentovat, ale já mám na takovéto lidi dost sprostej názor. zdar . jinak budu kopovat Land Rover to stejně polovina čechů nezná tak jsem zvědavej co se dozvím

reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 19:50, nova Astra
Opel hlavne odvedl dobrou praci u novy Astry. Golf trochu zaspal a az "Hacko" trochu zestarne a klesne na 250000 a niz tak po nem budou lidi hladovet. Mam GTCko uz pres rok a 100% spokojenost. A diky za peknej prispevek o Astre G. Mel sem Vectru C se stejnym motorem a mohu jen potvrdit co bylo napsano v clanku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 20:45, Astra H
Petr napísal:
Opel hlavne odvedl dobrou praci u novy Astry. Golf trochu zaspal a az "Hacko" trochu zestarne a klesne na 250000 a niz tak po nem budou lidi hladovet. Mam GTCko uz pres rok a 100% spokojenost. A diky za peknej prispevek o Astre G. Mel sem Vectru C se stejnym motorem a mohu jen potvrdit co bylo napsano v clanku.
Jasne hladovet, hlavne po tej hnusnej a nudnej prístrojovke.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 20:56, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Taky mám s Oply dobrou zkušenost, začínal jsem kadetem a ted mám novější vectru b . Ale budu prodávat protože mě už ser.. keci o tom jakej je to šmejd. Přitom když se lidí pobného názoru zeptám jakým jezdí, řikájí většinou škodovkou.(jak jinak v čr. )A když se jich zeptám v jakém to opliku jeli, tak řeknou že v žádném, že to slyšeli u odborníků. Dale to nebudu komentovat, ale já mám na takovéto lidi dost sprostej názor. zdar . jinak budu kopovat Land Rover to stejně polovina čechů nezná tak jsem...
Dobra volba nevim co v tom budes mit za motor, ja mel Range s 3,5 v automatu a moc fajn
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 21:45, RE: bez předmětu
Zigi napísal:
dovoluji si nesouhlasit
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 10.08.2006 23:30,
Super auto. Miluju opely, moc se mi líbí.
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.