0
späť

diskuze k tématu: Opel Astra F, G

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 26.08.2007 01:07, příspěvek byl vymazán
anonym napísal:
příspěvek byl vymazán
příspěvek byl vymazán
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 26.08.2007 06:10, RE: oplil dělník
anonym napísal:
příspěvek byl vymazán
Tak jak tak koukam, tak se nam tady obejivl opet Anonym, co to nema v hlavne zrovna nejvic v poradku. Jen by me zajimalo, jestli to je stejny Anonym jako pred registraci a nebo nejake jine ucho :)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 27.08.2007 13:49, RE: oplil dělník
anonym napísal:
Nissan Vanette, po 3 letech vrak. Motor 2,3D při pravidelné udržbě ve značkovém servisu po 90tkm v zimě nestartoval, neměl tlaky. Karoserie hnila víc jak u 10 let starého transporteru. sedadla prosezená a prošoupaná, interier zničený. Je to dodávka, a ta by měla něco vydržet, ne jako tohle. Servis drahej, auto se prodávalo hůř než rendl. Nakonmec na výkup do áček za zlomek ceny. V nissanu mechanikem "potvrzeno" že nejsem sám kdo takhle dopadl. Ale otec má patrola a to je jiné kafe, to jo.
Náš vanette má najteo tak 300 000 e jezdí bez problémů. je to 2,3d, která je údajně lepší, než dvoulitr.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 27.08.2007 14:55, RE: oplil dělník
anonym napísal:
Mám ve firmě astru F , 1,6 55kw.r. 98 Je to neskutečný držák, má najeto 390t. km a to většinu po Praze a jako služebák řemeslnické party. Takže zacházení nic moc v rukavičkách. Barva je bílá, přesto koroze pouze lokální, tam kde se škrábl lak. Za celou dobu měněn jen spotřebák, tj. rozvody, olej, ramena atd. , jako u jiných aut. Vše velmi levné. Jediné závady byly alternátor a palivové čerpadlo. Auto po všech stránkách lepší a spolehlivější než felda stejného ročníku, provoz má dokonce levnější....
s Nissanem to vubec nesrovnavej, nebo ostatni uvedes v myslenku, ze o autech vis kulovy...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 27.08.2007 19:26, RE: oplil dělník
anonym napísal:
s Nissanem to vubec nesrovnavej, nebo ostatni uvedes v myslenku, ze o autech vis kulovy...
S nissanem mám špatnou zkušenost, nevěděl jsem že tu je svatej. Vanette byl křáp všech křápů.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 27.08.2007 19:27, RE: oplil dělník
anonym napísal:
Náš vanette má najteo tak 300 000 e jezdí bez problémů. je to 2,3d, která je údajně lepší, než dvoulitr.
Měl jsem 2,3d , 55kw. Kupovaný jako funglovka.
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.