anonym napísal:
No jasně, že mě to hned nenapadlo s fagotem a felckou předjedeš každého, to jsem si mohl myslet. Lidi jako Ty patří do ústavu pro choromyslné. Čím víc takovýchto lidí dostaneme ze silnic, tím míň bude smrťáků a invalidů v naší zemi. Doufám, že Tě někdo brzy sejme, idiote.
Nejsi trochu trapnej? Kdysi jsem jezdil fáčkem. Standardně jsem jezdil 140 a předjížděl jsem v té době i audiny a bmw. Vždycky jsem pro řidiče znamenal šok, proboha, co že je to předjíždí? Nevydrželi, dupli na plyn, ujeli mi, ale za dest kiláků už jsem je bral zase. Smysl má jezdit konstntní rychlostí a je fuk, čím kdo jede. Těch 140 jezdím astrou dodnes (využívám desetikilometrové tolerance) a držím krok s oktávkami, vlastně s čímkoliv. Jen na Větrák a ještě dva kopce trochu Astra ztrácí dech a musím podřadit. Vždycky to rozjedu z kopce tak na 160 a nahoru to jde. Pokud je tam předjíždějící kamčák, tak samozřejmě dotáhnu těch 140 až na vrcholku stoupání. Oktávky maj trochu líp zpřevodovanej motor a taky výkoněkší. Jarda