0
späť

diskuze k tématu: Opel Antara - dvojče Captivy a nástupce Frontery

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 16:02, RE: To je vtip?
anonym napísal:
Zkuste vzít počet písmenek co jste tu dnes napsal a nyní smažte ty které se netýkají automobilů. To jsou věci, že? Zaznamenal jste vůbec, že vás znovu a znovu nabádám, že zde se mluví o autech? Tak jako měníte identitu, tak jako si vymýšlíte své jméno, tak jako probíráte vše možné okolo, tak jako je evidentní že s holčičkami problémek máte nebo alespoň mluvit s nimi neumíte, tak ... tak teď v tom možná máme konečně oba jasno.
S čím jezdím se nijak netajím a malé zhodnocení mého vozu jste si na t...
mondeo bylo 1.6/ tuším 80 kW a megane na to byl papírově s výkom + - stejně jen měl myslim více ventilů na válec.
PS: žijeme v demokratické zemi, tak pokud žena jedná asertivně, budu také tak jednat. Nebo si myslíte zjednodušeně, že žena může a chlap ne?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 16:11, RE: Bojíte se podepsat!
anonym napísal:
Nevídaná odvaha. A ta doba než jste si to jméno vymyslel. Hned napopáté. Dalo to práci ho vymyslet?
Evidentně se vám stále nedaří pochopit, že zde se diskutuje o autech.
S někým to po dobrém prostě nejde, že? Nevím jaký máte s ženami problém (evidentně velký). Neobtěžujte prosím nadále mne ani nikoho jiného vtipy o svém přirození, ani jinými divokými dedukcemi a urážkami.
Obtěžujte se laskavě ještě jednou přečíst si svůj "fór o vlastním penisu" a pak se chvalte za svůj přebytek smyslu pro h...
Váš problém je asi také v tom, že mne zaměňujete s více lidmi, ty příspěvky o uječených ženských nejsou ode mne. Jmenuji se Radek ( 1.6 FSI, kdyby náhodou)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 16:26, RE: Ono pojem a průjem je VELKÝ rozdíl
anonym napísal:
mondeo bylo 1.6/ tuším 80 kW a megane na to byl papírově s výkom + - stejně jen měl myslim více ventilů na válec.
PS: žijeme v demokratické zemi, tak pokud žena jedná asertivně, budu také tak jednat. Nebo si myslíte zjednodušeně, že žena může a chlap ne?
Asertivně a urážlivě je ZNAČNÝ rozdíl. Chcete-li ženu "utlouci" argumenty - proč ne. Vulgaritami, narážkami, hospodskými vtipy - určitě ne.
Česko je demokratická zem (no rezervy by se našly), to ale nemá pražádnou souvislost s vyjetými kolejemi chování mužů k ženám. Zkuste se takhle k ženě chovat třeba v NY a důsledky nebudete chápat.
Teď vás NECHCI urážet a nemluvím o vás, protože krom pár ne zcela vhodných příspěvků vás neznám, ale že se v česku muž k ženě často stále chová jako "šovinistické prase" je smutný fakt. Přípustné hranice slušného či alespoň přijatelného chování, jsou na západ sever i jih od českých hranic, posunuty o notný kus dál. Věřím že tak jako zde (pomalu, ale neodvratně) pokrčují demokratické kroky, zlepší se i toto.
Kylie
PS: Ještě k tomu co může chlap a žena. Možná se vám to teď bude zdát nespravedlivé, ale když například žena muže uhodí, neznamená to, že jí chlap může jednu ubalit co to jen dá. Věřím a doufám, že veškeré standardy které fungují v euroatlantické civilizaci se postupně stanou normou i zde.
Pěkný den, Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 20:40, RE: Ono pojem a průjem je VELKÝ rozdíl
anonym napísal:
Asertivně a urážlivě je ZNAČNÝ rozdíl. Chcete-li ženu "utlouci" argumenty - proč ne. Vulgaritami, narážkami, hospodskými vtipy - určitě ne.
Česko je demokratická zem (no rezervy by se našly), to ale nemá pražádnou souvislost s vyjetými kolejemi chování mužů k ženám. Zkuste se takhle k ženě chovat třeba v NY a důsledky nebudete chápat.
Teď vás NECHCI urážet a nemluvím o vás, protože krom pár ne zcela vhodných příspěvků vás neznám, ale že se v česku muž k ženě často stále chová jako "šovinistic...
Máte pravdu v tom, že muž by ženu uhodit neměl, ale na druhou stranu celé USA mají trošku tu demokracii postavenou na hlavu a musíte se opravdu bát chovat se v USA přirozeně, aby vás náhodou někdo z něčeho nenařkl. Je potom hodně velký rozdíl mezi slušným chováním a přehnaným feminismem.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 21:41, Anonymovi
anonym napísal:
Se ženskou se člověk jen těžko dohodne a už vůbec ne na internetu. Znovu Vás vezmu za slovo: "Zkuste svou pravou identitu" Vy se skutečně jmenujete Kylie? Zajimavé jméno. Tomu co o mě píšete se musím smát. Píšete, že se zde nerozepisuju o autech ale přitom ve Vašem podání se zde ze 3/4 jedná o jakýsi pokus psychologického rozboru. Mimochodem studen 1.ročníku (možná i semestru) FFUK by to zvládl lépe.Dále asi narážíte na mé jednání, snažim se jednat slušně ale pokud to nejde, nedělá mi problém je...
Tak já se tedy přiznám:
1. FFUK jsem opravdu NIDKY nestudovala, ale jednoho tamního vyučujícího náhodou znám (vlastně 2 - a to si narozdíl od vás nevymýšlím!)
2. Že víte jaký je rozdíl mezi ročníkem a semestrem na VŠ mne mile překvapilo, možná nejste až takový .....
3. Já vím, že obě jsou to cizí slova a navíc začínají na stejné písmenko, ale mezi "asertivně" a "agresivně" je velký rozdíl
4. Na stav prostředí mám sice jiný názor než současný český prezident, a i proto lze říci, že vím kde a v jakém prostředí žiji
5. Procházím si vaše minulé příspěvky a nepůsobí až tak "jednotně", jak se asi domníváte
6. Nevím jestli je mé jméno "zajímavé" rozhodně je pravé (vy s tím vaším máte o dost větší problém, v tom máme už jasno). Je zvláštní že vás to při vašem rozhledu překvapuje, ale Kylie opravdu není jen jedna britsko-australská hvězdička, ale na téhle planetě celkem běžné ženské jméno.
7. Opět a znovu a zas a snad již naposled. Nechte toho a pojďte diskutovat o autech, nebo zmizte ať o vás už nikdy neslyším. Bylo to jasné srozumitelné? ZDE se diskutuje o AUTECH! Diskutovala jsem vždy (téměr) výhradně o autech, než jste se objevil a doufám že do budoucnosti tak opět bude.
Sbohem Kylie
PS: A řeknete konečně své jméno, nebo vám to "válčení" v anonymitě schovaný za klávesnicí vyhovuje a dělá dobře?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 21:43, RE: Anonymovi
anonym napísal:
Místo toho abych se něco dozvěděl o výše zniňovamnch autech
tak jen čtu jak nějaká p..a blondýna a nějaký gentleman řeší své osobní spory.Sláva serveru který tohle všechno skousne.Už několikrát jsem
navrhoval to tady zrušit !!!!!
S p... blondýnou jste to přehnal, ale s gentlemanem ... to je nesmysl, to snad uznáte i vy.
Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 21:46, RE: Nejlepší zaplatitelný SUV
anonym napísal:
To zni docela dobre, hlavne pokud by mel automat.
Uvazuji o prodeji ne spatne 2007 RAV4 s dieselem a vymene za ctyrkolku (potrebuju ja na stavbu) a vetsiho auta s automatem (potrebuje zena pro vozeni deti).
RAVa neni spatna, zenu ale irituje ubohy vyhled prez rohy kastle, coz by u Forestra nemelo byt. Pokud by diesel nebyl s automatem, momna by naklady na provoz resilo LPG.
Nakup samozrejme v Dansku, nebo Belgii, podle urovne vybavy, u RAVy jsem usetril oproti jiz slevnenemu autu v CR cca 3.2...
Sice nemám příliš smysl pro humor, ale ten "Scouťák" o famózní Octavii 4x4 to byl vtip. Forestr je totiž lepší na zpátečku, než oktáva dopředu - a to vím, protože jsem
Marťan - Martin
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 21:50, RE: Radkovi
anonym napísal:
Váš problém je asi také v tom, že mne zaměňujete s více lidmi, ty příspěvky o uječených ženských nejsou ode mne. Jmenuji se Radek ( 1.6 FSI, kdyby náhodou)
To se omlouvám, nějaký ... mne tady napadá trochu víc než mi přijde vhodné a jak je většina příspěvků anonymních ... Nuže Radku s Octávií 1.6 FSi za kolik se vám těch 6 ks podařilo sehnat (a dává na svá auta škoda stále Matadorky)?
Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 25.08.2008 21:53, RE: Ono pojem a průjem je VELKÝ rozdíl
anonym napísal:
Máte pravdu v tom, že muž by ženu uhodit neměl, ale na druhou stranu celé USA mají trošku tu demokracii postavenou na hlavu a musíte se opravdu bát chovat se v USA přirozeně, aby vás náhodou někdo z něčeho nenařkl. Je potom hodně velký rozdíl mezi slušným chováním a přehnaným feminismem.
Ano souhlasím, že něco je v USA už přehnané. To ale nic nemění na tom, ze v česku je toho přehnaného také hodně, možná i víc.
Kylie (Nebylo by možno se podepisovat alespoň něčím vymyšleným? Tenhle anonym zleva, anonym zprava, to mi nevyhovuje)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 26.08.2008 11:28, Zasraná emancipace
chlapi měli bychom si v tom udělat lehoonce pořádek nebo za chvíli budem péct cukroví a chodit ženy vytahovat večer z lokálů
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 26.08.2008 12:03, RE: Další???
anonym napísal:
Škoda že vás souška učitelka raději nenaučila, že "holčičky chtěli" se píše s Y, stejně jako "napadali chlapečky". To jen tak pro pořádek (Nebo jste gay a vyprávíte nám to z trochu jiného úhlu pohledu? Nic proti nim).
To jste ale už hodně odpočil. Krom toho že jste někde zapomněl slušné chování, zapomněl se představit, zapomněl jste odpovědět na všechny otázky a zapomněl jste kde jsme začali. U aut. Vámi hájený Opel-Chevrolet-Daewoo má sice (dle vás) nejhodnotnější interiér ze všech SUV, já mys...
No nic. Ale na druhou stranu jsem dostal odpověď, kdo je to ta Kylie. Fujtabl, to jsem se lekl.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 26.08.2008 12:37, RE: Další???
anonym napísal:
No nic. Ale na druhou stranu jsem dostal odpověď, kdo je to ta Kylie. Fujtabl, to jsem se lekl.
A čeho jste se fujtajbl(e) lekl?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 26.08.2008 17:46, RE: Radkovi
anonym napísal:
To se omlouvám, nějaký ... mne tady napadá trochu víc než mi přijde vhodné a jak je většina příspěvků anonymních ... Nuže Radku s Octávií 1.6 FSi za kolik se vám těch 6 ks podařilo sehnat (a dává na svá auta škoda stále Matadorky)?
Kylie
tak za 1.reagujete na mé příspěvky jako bych celou diskusi psal já (což blbost ale nebudu Vám to rozmlouvat). 2. s tím, že jste nevystudovala FFUK, mne velice potěšilo
Cenu za jeden vůz Vám úmyslně neřeknu, internet není to pravé místo a dokážu si představit spoustu závistivých příspěvků. S těma pneumatikama to měl být jako chyták? Co já pamatuju, tak v 87 jsem si koupil 120 na pneumatikách "rudý říjen". Teď mám na autech Barum (možná to byl i ten rudý říjen, nevím)... Radek
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 26.08.2008 20:26, RE: Radkovi
anonym napísal:
tak za 1.reagujete na mé příspěvky jako bych celou diskusi psal já (což blbost ale nebudu Vám to rozmlouvat). 2. s tím, že jste nevystudovala FFUK, mne velice potěšilo
Cenu za jeden vůz Vám úmyslně neřeknu, internet není to pravé místo a dokážu si představit spoustu závistivých příspěvků. S těma pneumatikama to měl být jako chyták? Co já pamatuju, tak v 87 jsem si koupil 120 na pneumatikách "rudý říjen". Teď mám na autech Barum (možná to byl i ten rudý říjen, nevím)... Radek
1. Nepřu se, možná tu jsou dva muži, kteří píší perné příspěvky nikoli o autech a baví je válčit s holčičkou, to je samozřejmě možné, vše je tak krásně anonymní, že? Co jste ve skutečnosti spáchal a co ne, víte jen vy (i když. vlastně..)
2. Jste na sebe hrdý když píšete takovouto větu? Mně příjde trapná až ubohá. Chcete mne přesvědčovat, že vy snad jste absolvent FF? A jaký máte titul? Nevymýšlela jsem si, že znám dva tamní vyučující (jeden z nich je manželův mnohaletý přítel). Víte že se vyjadřujete V E L M I jinak než tito dva pánové? Myslím že to víte.
3. Bránil jste cenovou politiku Škody Auto na českém trhu, chtěla jsem jen vědět, zda-li jste se při své obrovské slevě (na kterou nedáte dopustit) při koupi šesti vozů, dostal alespoň do cenových hladin běžných v zahraničí při koupi jednoho vozu. Proč a ŽE mi cenu nechcete prozradit je vcelku nesmyslné, nemáte dojem?
4. Ptala jsem se na pneu na Octavii, neb na "drahé" modely pro česko se používají pneu Matador Púchov, narozdíl od "levných" verzí téhož vozu určené třeba pro německo. Stejně humorný příběh se dal zažít při evropské novinářské presentaci nové Fabie. O palec větší kola, o kategorii lepší Michelin, než je nabídka pro čr. Ještě "veselejší" je to s Roomsterem, ještě před hlubokým propadem prodejů letos v zimě nabízeným za 399 900 kč - tentýž model od nejlevnějšího Dánska po nejdražší Slovensko od 250 do 299 000 kč. PROČ tak hájíte cenovou politiku Škody opravdu nevím a nechápu.
Tak kolik vás stála ta vaše Octavia 1.6? Vždyť to není žádné státní tajemství a i kdyby jste napsal že 1,- korunu, nic na tom není.
Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 26.08.2008 21:23, RE: Radkovi
anonym napísal:
1. Nepřu se, možná tu jsou dva muži, kteří píší perné příspěvky nikoli o autech a baví je válčit s holčičkou, to je samozřejmě možné, vše je tak krásně anonymní, že? Co jste ve skutečnosti spáchal a co ne, víte jen vy (i když. vlastně..)
2. Jste na sebe hrdý když píšete takovouto větu? Mně příjde trapná až ubohá. Chcete mne přesvědčovat, že vy snad jste absolvent FF? A jaký máte titul? Nevymýšlela jsem si, že znám dva tamní vyučující (jeden z nich je manželův mnohaletý přítel). Víte že se vyj...
Nevím ale pneumatiky na autě moc neřešim, hlavně že tam jsou.. Stoprocentně vim, že tam jsou Barum, protože jsem musel měnit pneumatiky po defektu.
Polopaticky vysvětleno: to že mě potěšilo, že jste nevystudovala FFUK bylo myšleno, že ani já sem to nevystudoval, proto mě to potěšilo (studoval sem tam 3 semestry). Potom jsem odešel na univerzitu do Pardubic, kde jsem studoval na Fakultě ekonomicko-správní (titul Ing.) Toť mé představení, a Vaše? Nebo se chcete skrývat za internet! Mimochodem, v čem jezdí Váš manžel? Má dráhá polovička jezdí peugeotem partner ( 4 roky zpět jezdila P309 a to bylo hodně slušný auto). Když si představim, že v 85 už měli Fr. posilovače, el okna, tak vedle toho česká 120 byla trochu ubohá, nicméně to bylo moje první auto a nedám na ni dopustit a škodovce sem zůstal věrný... Pokud jste takový odborník a pořád máte něco proti cenám ŠA, vysvětlete mi proč ostatní značky nejsou u nás cca o 60 tis levnější??? Proč pořád mluvíte o zahraničí? Jednoduše je tu stanovena taková cenová politika, kupní síla atd..... A to si přeci nevymyslela ŠKODA AUTO. Stejně tak pokud srovnáta renaulta v čr a v polsku, tak Vás tam vyjde také levněji. To by to tady pak mohli prodejci zavřít a jezdili bychom do zahraničí....... Diskutujme už skutečně o autech a pokud máte Vš, chovejme se tak. Reprezentujeme přeci vyšší intelektuální i mravní hodnoty, jsme představitelé vysokoškolské obce (To není z mé hlavy, říkal to jeden p. Doc. na Vš)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 02:21, RE: Další???
anonym napísal:
A čeho jste se fujtajbl(e) lekl?
Nejsem si jistý, co to bylo. Ale bylo to dost hnusný.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 09:18, RE: Další???
anonym napísal:
Nejsem si jistý, co to bylo. Ale bylo to dost hnusný.
Konkrétněji by to nešlo?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 10:12, RE: Radkovi
anonym napísal:
Nevím ale pneumatiky na autě moc neřešim, hlavně že tam jsou.. Stoprocentně vim, že tam jsou Barum, protože jsem musel měnit pneumatiky po defektu.
Polopaticky vysvětleno: to že mě potěšilo, že jste nevystudovala FFUK bylo myšleno, že ani já sem to nevystudoval, proto mě to potěšilo (studoval sem tam 3 semestry). Potom jsem odešel na univerzitu do Pardubic, kde jsem studoval na Fakultě ekonomicko-správní (titul Ing.) Toť mé představení, a Vaše? Nebo se chcete skrývat za internet! Mimochodem,...
To je ale milá změna postoje i způsobu psaní! Děkuji. Ano, nyní to působí, že (reprezentujeme vyšší intelektuální i mravní hodnoty ...) jste na nějaké promoci byl a opravdu možná ne jen jako host. Těší mne (Navíc naštěstí konečně zmizel ten druhý protiva-válečník).
Mne učili, že auto na silnici drží pneumatiky - tady se šetřit nevyplácí! Na vlastní oči jsem v česku viděla mnoho aut prémiových značek se zimními pneu Matador apod. Úspora, zejména u těch vyšších modelů a velkých rozměrů kol, je to jistě zajímavá - pokud majitelé jezdí pomalu po městě za sucha atd. To ale vědí i u té škodovky a na novinářské testy raději Michelin, než sériové obutí. Rozdíl je pak ve všem, od hluku po brzdnou dráhu (já raději zabrzdím před přechodem, než NA nebo ZA ním).
K cenám škody a co mi na nich vadí jsem se již vyjádřila myslím dostatečně, včetně odkazu na nějaký konkrétní článek. Nevím co bych dodala. Zatímco např. v německu je škoda vnímána jako kvalitní levná značka koncernu VW (Golf s kufrem - to jste jistě slyšel) zaměřená proti Hyuindai apod., na českém trhu je tvnímána téměř jako premiant třídy, výrobcem a SDA (To snad raději nekomentovat!) presentovaná jako auto "vpodstatě" střední třídy, čemuž české ceny odpovídají. Před pár měsíci si strýc (není čech, ale němec - jen pro ujasnění) důchodového věku kupoval nové auto (Co si pamatuji měl vždy Golf). Neb už není nejmladší a jezdí méně, chvíli zvažoval zda ušetřit a koupit třeba Octavii. Nakonec opět koupil Golf, neboť Octavia je trochu "out" pod úroveň a nechtěl působit... Snad se mi podařilo vyjádřit se jasně, tak to prostě je. Zatímco zde je Octavii vytvářeno image excelentního (navíc jediného domácího) vozu, jen pár kilometrů odtud je to trochu jinak. Ceny odpovídají.
Některé značky na českém trhu (Aby konečně narušily až poněkud absurdní monopol škody auto v česku) šly pod své ceny v zahraničí, příkladem může být Citroen, jeho místní cenová politika je dost agresivní (iIkdyž nevím jestli vytváření image levné značky je ta správná cesta). I přes brilatní práci marketingu škodovky její tržní podíl padá z dřívějších neuvěřitelných 50% do již přijatelnějších hodnot a pokles se pravděpodobně ještě chvíli nezastaví. Ve všech státech patří "domácí" automobily k nejprodávanějším, než ale dominance škodovek zmizí i z bazarů, bude to zřejmě ještě chvíli trvat.
K titulu gratuluji, já jsem absolventka Betriebswirtschaft in (středně velkém historickém městě).
Vymýšlet si nechci, takže čím jezdí manžel vám neřeknu, nezlobte se (Ale citroën ani škoda to nejsou).
Nejsem fanynka francouzských aut - to je spíš shoda okolností. Jen mne trochu překvapuje to až "velmi negativní" místní hodnocení. Každý ví, každý zná ..., že citroen je poruchový, odejde mu podvozek atd. Citroeny jsou prostě varianta, svá, relativně originální, v něčem snad až nečekaně výborná a sdobře hodnocená (některé motory, často bezpečnost), někde naopak průměrná (spolehlivost) - naštěstí zlobí spíš drobnosti typu zlobícího otvírání oken apod. Zde je ale "zvykem" a každý ví, "že citrón je nespolehlivej krám" , statistiky typu TÜV a J.D.Power mne nezajímají, já to vím líp!"
Měla jsem i několik japonských aut (Honda Subaru)a drobné zkušenosti mám i s některými italskými a samozřejmě německými vozy, ale na Brumlu (C5 3.0V6) a jeho předchůdce (C5 2.2 HDi) nedám dopustit. Na řízení velmi příjemné vozy, v česku rozhodně podceňované.
PS: Tu cenu vaší octavie opravdu nechcete prozradit? Vždyť o nic nejde. Pro rok stačí dvojčíslí, pro cenu trojčíslí - třeba.
Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 20:36, RE: Zasraná emancipace
anonym napísal:
chlapi měli bychom si v tom udělat lehoonce pořádek nebo za chvíli budem péct cukroví a chodit ženy vytahovat večer z lokálů
Já bych teda pro Kylii cukroví pek! Tvoje chyba, když to ne! A to je fakt, jako že sem Marťan Martin
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 21:21, RE: Radkovi
anonym napísal:
To je ale milá změna postoje i způsobu psaní! Děkuji. Ano, nyní to působí, že (reprezentujeme vyšší intelektuální i mravní hodnoty ...) jste na nějaké promoci byl a opravdu možná ne jen jako host. Těší mne (Navíc naštěstí konečně zmizel ten druhý protiva-válečník).
Mne učili, že auto na silnici drží pneumatiky - tady se šetřit nevyplácí! Na vlastní oči jsem v česku viděla mnoho aut prémiových značek se zimními pneu Matador apod. Úspora, zejména u těch vyšších modelů a velkých rozměrů kol, je to ...
Zase takový odborník nejsem, abych poznal, jestli mám na autě Barum, matador, michelin.... Je to Váš job, já řéším pouze letní a zimní pneu. Manželka to neřeší pro změnu vůbec, většinou ani nepostřehne, že sem ji byl na autě přehodit pneu (pouze když napadne sníh tak se ptá, jestli je tam má).
Citroenem jsem se svezl pouze C3, kterou jezdí mamča, já bych asi nezkousnul otřesnou digi přístrojovku a ceny mi moc nízké nepřijdou. Do velkýho auta typu C5 bych nešel, jednak mi to přijde momentálně zbytečný a pak zacházím s autem dost nešetrně, po odepsání a zkončení leasingu, jde většinou z baráku, ztrácí pro mě potom význam. Skutečně rodinné auto plánuju až na klidné staří až vypadnem z Prahy. Když jsem vybíral octavii, jen tak pro sebe jsem pokukoval u Nissanu, kde se mi teda hodně zamlouval X-trail, svezli mne v tom a na chvíli mne málem i vyvedli z mého přesvědčení. Měla jste to potěšení se svézt s X-trail.?? 360 bez DPH
reagovať
  1 ... 3 4 5

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.