anonym napísal:
Další bláznivá ženská!!!
Zaujala mne ta část ,ve které hovoříte o čidlech ve větčích autech. Jako člověk žijící v Praze Vás mohu ubezpečit, že "5 metrovou" limuzínu do 4 metrové mezery nenacpete ale vím, že mnoho žen takto uvažuje... Takže ono menší auta mají něco do sebe... Dále nechápu proč pokaždé musí někdo rýpat do Škodovky ( každému své nebe, či jak to bylo...). Ponechám Vám Váš sen o Vašich znalostech. Přeji krásný večer
Další bláznivá ženská!?!?! To urážlivé oslovení používáte proč?
S autem jsem již navštívila i o malinko větší města než je Praha a vězte, že do budoucna bude čím dál tím víc unifikovaných parkovacích míst, do kterého stejně zaparkujete jak Ford Ka, tak Citroën C5.
To ale nebyla podstata příspěvku, takže k meritu věci. To do čeho jsem si rýpla je fakt, že silný muž často jezdí ve velkém pohodlném bezpečném voze s posilovačem řízení klimatizací atd. a od ženy s dítětem na zadní sedačce očekáváte že vystačí s ojetou starou (Fiestou, Twingem, Feldou, Saxem...), tedy s autem které se HUŘE řídí. A přitom se neparkuje výrazně lépe, jak se mylně domníváte, to vás ujišťuji.
Dívám se na text výše a rýpnutí do Antary a Captivy tu vidím, do Škody Auto ne. Až příště někde uvidíte rýpnutí do Škodovky, zkuste si ten text přečíst, třeba pochopíte co se komu nelíbí. Mně osobně v první řadě ceny, které jsou v česku o 100 - 150 000 kč na kus vyšší než v zahraničí. Lze najít i rozdíly 250 000 kč. O to jsou škodovky převezené do vzdáleného zahraničí, tam kdesi daleko levnější, než zde v maličkém česku. TO se nelíbí mě. To že někdo porovnává Octavii s Mazdou 6 nekomentuji, to že Octavia dokonce vítězí už nechápu vůbec.
O svých schopnostech atd. sní a bájí (a penisová pouzdra přeměřují) chlapečci, to se holčiček netýká. Já jsem jen měla možnost jezdit větším počtem vozů než je běžné a najdezdit vyšší počet kilometrů než je zvykem. Tak mám snad víc zkušeností než je průměr.
A holčičky neurážejte, to není pěkné! To vám maminka neřekla? Navíc v tomto případě pro to nebyl žádný důvod.
Kylie