Martin napísal:
Mám 2.0, zatím jen cca 10tis.km, model po faceliftu, podařené auto. Spolehlivost hodnotit nemohu, zatím bez problémů. Spotřeba: ve městě 9,3 při celkem svižné jízdě, mimo město klesá na cca 8l, když se hodně snažím, tak 7,1 l/100km. Před tím jsem měl 3 roky 1,8 a mohu jen doporučit. Kromě horšího řazení jedničky do 80.000km bez jediné závady (jednou přední žárovka). 2.0 je hlavně 6mt, pocitově však moc výkonově nezaostává za 1,8. Snad možná pozor na lak, na mém modelu už začíná být jako poměranč...
Souhlasím se vším, co bylo v článku napsáno. Také jsem šťastným majitelem Mazdy 6 po faceliftu, motor 1.8 a je to naprosto skvělý vůz. Zatím mám najeto pouhých 6000km, motor má velmi slušný zátah na tento obsah, v nízkých otáčkách je jeho chod skoro neslyšitelný. Spotřeba při klidné jízdě kolem 7l/100km, jinak do 8L/100km. Prostor a pohodlí, bohatá výbava, nádherný design in i out. Jízdní vlastnosti jsou skvělé, aniž by se snížilo pohodlí. Chování auta mi příjde ještě o něco lepší než u bývalé Primery P11, ovšem toto auto bylo pro mne subjektivně v pohodlí, designu a kvalitě minimálně o jednu třídu níže. Lak by mohl být kvalitnější, je hodně tenký a měkký. Jinak maximální spokojenost.