0
späť

diskuze k tématu: Mazda6 - královna střední třídy?

kategórie zaradenia témy: japonská vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 03:49, rada
To Kylie: Myslím že tady plácáš blbosti!!! motor 2,0 TDCI v Mondeu není od PSA!!!!!! motory do focusu a C-maxe jsou od PSA.......
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 09:12, rada
Asi bych vzal mondeo. S mazdou 6 maji stejne dobry podvozky, nicmene mondeo na me pusobi lepsim dojmem (u mazdy se mi nelibi interier a vubec material, ze ktereho je zhotoven) Jinak obe auta si nemaji co vycitat, a vyjdou nastejno) C5 je pohodlne auto, ale ma impotentni jizdni vlastnosti, ktere v extremu mohou byt nebezpecne. C5 bude asi nejlepe odhlucnena, naopak nejhure mi prisla mazda. Ford je na tom nekde mezi, zalezi na motoru a roku vyroby - po faceliftu a se ztisil o hodne. Motor u forda bych doporucil TDCi po faceliftu, nebo 2.0 Benzin. Perfektni je 1.8 SCi 6kv. popř. 2.5V6 6kv. po faceliftu, ale žere. U mazdy jsou všechny benziny OK, nafty neznam. C5 jako kazdy francouz disponuje HDI a tech bych se nebal, spis se bude srat elektronika. Benziny jsou hlucnejsi (oproti koncernu nebo japoncum).
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 09:16, rada
Nerada plácám a splést se samozřejmě mohu, ale pokud vím 1.6 i 2.0 nafty jsou od Citroenu a Ford je "přeposílá" i do Volva a Mazdy. Ano, omlouvám se, tady Ford ještě dojížděl svůj starý (ne až tak povedený) dvoulitr. Do poslední generace Mondea už dává dvoulitr od Citroenu (do Volva se dává ten 2.0 od Citroenu již delší dobu, naopak Mazda použíá 1.6 a také zatím "dojíždí" starý 2.0 D své konstrukce)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 10:16, rada
To Dave-C5 je pohodlne auto, ale ma impotentni jizdni vlastnosti, které v extrému mohou byt nebezpečne - Když C5 tak jedině s H3+ /teď budu střílet do vlastních C5 řad, ale kdo si koupí C5 jen s H3 tak má poloviční citroen/, pro neznalé, H3+ má na každé nápravě další kouli a to znamená ve zkratce to, že více koulí-více pohodlí a filtrování nerovností, ale když počítač vyhodnotí letecký den, nebo krizovou situaci přepne v okamžiku do sport režimu a podvozek ztvrdne /včetně pedálu brzd a posilovače řízení/ a také eliminuje ponoření přídě při brzdění, což je taky jeden důležitý faktor pro rychle zabrzdění. Jen pro rejpaly, mám na svoji C5 najeto 330tis km a koule mám původní, podle testu v servisu jsou stále ok, protože koule buď funguje, nebo je mrtvá, jinak koule dnes stojí 1800kč. Spojka+2hm setrvačník vydržely 300tis km a kromě spotřebního mat. nic zásadního se neopravovalo.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 10:19, rada
Jen dodatek, my co máme H3+ tak říkáme, že je ten podvozek Amerika co se v zatáčkách a při rychlé jízdě mění na Němce.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 11:41, rada
Nazdar! Koupil jsem si před měsícem C5, benzín 1.8 + LPG. Zatím je to paráda. Velmi pohodlné a spolehlivé auto. Dal jsem ho do servisu na rozvody a kompletní kontrolu-žádné velké závady.Opravili jen drobnosti a vyměnili náplně. Za ty peníze vynikající auto. Žádný závoďák, ale super na dlouhé cesty. Pro srovnání: před tím jsem měl 2x nové Octavie HDI -neustálé závady, Alfa Romeo 156-můj miláček, žádné velké závady,ale ta spotřeba, nový Peugeot 407 HDI SW-krásné auto, ale předražené.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 11:57, rada
octávia HDI? sis asi šlehnul ne?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 13:05, rada
mazdu mam ji 3 roky a nebyl zadny problem
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 17:37, rada
Citroën(y) C5 mám 7 let a též žádný problém
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 17:39, rada
Octavia s HDi, to by bylo hezké. A pokud se jen nepřepsal a opravdu si "šlehnul", jak říkáte, má alespoň pěkné sny, nemyslíte? Přejme mu je
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 19:02, rada
vzhledem k tomu že T není na klávesnici v bezprostřední blízkosti H, tak se obávám že si musel opravdu šlehnout, o to víc je zarážející, že píše, že dvě oktávie měl....možná po HDI tak urpuntě touží že si ho ve snech dává do každýho auta:D
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 19:05, rada
Doporučil bych Mondeo TDCI po roce 2004.Ostatní jmenovaná auta nejsou tak pěkná, jako Mondeo a jeho jízdní vlastnosti jsou výborné.Máme ve firmě 6 kousků právě r.v 2004 a je to senzace, žádné problémy, jak tady někteří píši, asi z nevědomosti.Ale to je jejich problém.Radit někomu na základě jedna bába povídala, to je doésti sobecké a ......Přeji šťastnou volbu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 19:08, rada
Hlavně né C-5, Wv,Škodu a Mazdu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 19:36, rada
Po HDi toužiti s TDi jezditi, to strašlivým jeví se býti!!!
Neschvaluji, ale chápu jeho sklony k návykovým látkám.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 20:45, rada
Něco trochu mimo. Sleduji tuto diskuzi od začátku, abych se něco dozvěděl a taky proto, že jsem zhruba před rokem uvažoval o koupi Mazdy 6 a zajímalo mě, jak si v diskuzi povede. Nakonec to sice u mě vyhrálo BMW 3 E46 (stačilo se jednou projet)... a s klidným svědomím jej můžu Radkovi doporučit, i když v "kombajnu" a v dobrém stavu asi dost přesáhne jeho naplánovaný rozpočet (poslední ročníky). Ale doporučuji mu ať se v něm aspoň sveze. Ale k věci, dost mě štve, že místo abych tady četl příspěvky od různých lidí, pořád jenom očima narážím na tapety od Kylie, která musí mít stále poslední slovo, a kdyby to bylo možné, tak by snad síťovým kabelem uškrtila každého, kdo se vyjádřil hanlivě o její milované C5. Já osobně proti C5 nic nemám (i když bych si ji nekoupil) a ani mi nevadí, že se jí zastáváš (pokud by to bylo jedním, dvěma příspěvky), ale nemyslíš, že už to přeháníš? Myslím, že Radek není hlupák a pozná kvalitní příspěvek od hospodských (nepodložených) žvástů, takže milá Kylie, prosím tě, dej Radkovi šanci samostatně se rozhodnout, a dej šanci těm, kteří nemají stejný názor jako ty aby se mohli svobodně vyjádřit. Jinými slovy: až někdo napíše že C5 není dobrý auto tak se ovládni a pomlč. Budeme ti všichni vděční. Omlouvám se za tento dlouhý příspěvek ale nemohl jsem si jej odpustit.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 27.08.2008 22:56, rada
Mluv za sebe!Paule NEříkej že MY Kylii nechceme! MY jí tožiž CHCEME! Napomínej radši ty co tu píšou sprostý blbosti! Kylie jen vždy uvádí vše na pravou míru! To sis nevšim? A jestli si její texty četl, tak tady i jinde doporučuje taky třeba Subaru. To taky je její milovaný? Rozumně mluví a doporučuje se soustředit na motor a podvozek, že k tomu napsala co by volila ona, na tom nic neni. Je tu spoustu debilních urážlivej příspěvků, a ty se navážíš do Kylie!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 28.08.2008 06:53, rada
Marťane, bude dobře, když budeš v klidu. To, že Paula štve tapetování od Kylie, tak tomu se ani nedivím. Tato rubrika má přinést tazatelům co nejvíce názorů od co nejvíce uživatelů, Kylie se mohla omezit na pár svých názorů a ne se snažit opravovat každý odlišný názor. V tom má Paul naprostou pravdu, Kylie až tak trochu trapným způsobem snaží prezentovat svůj "jediný správný názor". Tohle je rubrika, kde se mají poskytovat rady, nikoli diskuze nebo spíš překřikování se navzájem.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 28.08.2008 08:18, rada
Když chceš Citroeny kup si náhradní pleny, šáhni po mazdě pleskne tě po mordě, když chceš být IN kup si car FORd king :)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 28.08.2008 08:31, rada
Hele Kylie jestli jsem tě urazil tak se omlouvám, ale nic to nemění na mém názoru čau.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 28.08.2008 08:41, rada
Sorry. Opravdu jsem se přepsal. Peugeot byl HDI a Octavky TDI.
reagovať
  1 ... 4 5 6 7

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.