Pondelok 25.08.2008 10:33,
rada
Dobrý den,
já teda nemá zkušenosti ani s Mazdou 6, ani s C5. Zato bohaté s Mondeem. Vlastním ho od roku 2001, kupováno u nás, jako nové. První rok bez problémů. Další roky spíše slabší průměr. Spotřeba je opravdu na dnešní poměry vysoká, prostor je velmi slušný. Jízdní vlastnosti jsou pro mě dostačující, ale vím, že nejsou tak zlaté, jak se o nich často mluví. Je to hold jen ford. Musím také přiznat, že ačkoliv je vůz garážovaný, má už celkem slušné problémy se rzí. Mám najeto přibližně 120 000 km a motoricky je zatím vše o.k.. Co je horší, vrzající palubka, a slušně "osezené" moje sedadlo (jsem tlusté, 120 kg vážící prase - to pro rýpali). Dále vrožou a pořád se jakoby hýbou páté dveře (lft). Fakt je ten, co psal ten pán úplně dole, že to vsažené rádio s focusu je vzhledem opravdu hrozné. Obrovské černé tvrdé "čudlíky", no hnus. Já to tehdy koupil, poněvadž to bylo snad levnější, než trochu vybavená Oct. Ale kdo vyloženě nepotřebuje takovou velkou káru, bych radil spíše tuC5. Má ji můj spolupracovník, a je sní opravdu nádherné svežení, je tichoučká, plavá.... a náklady? rozhodně jezdi do servisu méně, než já. A to ji koupil jetou, a momentálně atakuje hranici 250 tisíc km.
reagovať