Rover623 napísal:
To je právě ten problém, předváděčka od dealera, to jsou většinou ta nejrizikovější auta vůbec. Dealer neřeší opravy ani servis, jak to stojí a leží, tak se to prodá, pokud se to používá jako předváděčka déle, můžete tam mít klidně na pohled dobrý olej, který tam ale už leží taky přes 3 roky. To nemluvím o tom co se s takovým autem používaným jako předváděčka dělá-vytáčení motoru za studena až do omezovače, brzdění jako blbec, auto rok stojící na zatažené ručce a vůbec podobné srandičky. Dealer ...
Mazdě neupírám její vzhled. To auto je prostě líbivé. A protože by mělo atakovat konkurenci typu Mondeo či pasát nebo Accord, pak nechápu některé dílenské úlety - kdysi jsem tu na tipcasr psal svoje pojednání o tom, když jsem si chtěl M )2009) koupit. A právě zpracování mě odradilo.
Kdyby byla M6 kvalitou provedení jako OII, nemám výhrad. OII je prostě dílensky lépe udělaná.
A spolehlivost Mazdy? To platilo možná tak před 10-15 lety, co Japonci patřili k těm nejspolehlivějším vozů. Ale pak nechápu, kde se vzalo - Japonec až nakonec?
Jinak mám taky japonce, dokonce dva a to od jedné malé značky a nemohu si stěžovat. Ale Mazda - je silná komerce, já říkám navrch huj a vespod fuj. Už jen ty hadry v nadkolí... Za 3/4 mega?? To jen teda fakt dílo.