anonym napísal:
Těch 150t km se dá považovat u spousty lidí za strop a to jsou buď klobouci nebo auta, co jezdí jen dálnice. Normální člověk je rád, když na deskách dá alespoň 100t km, nejčastěji 60-80t km. Osobně dám asi 60tkm, ale uznávám, že jsem nekoupil nějaký extra kvalitní desky a je mi celkem jedno kdy odejdou, koupit nové za 1500-2000 je v poho.
S tím eSkem je ti zajímavý, ale kolik lidí ho u nás má? Možná je to ten správný vůz jak píšeš, ale já žiju v realitě. eSko k životu nepotřebuji a po dálnicích...
Ale jo chápu tě co chceš říct. A neboj o flame nejde, na to je život příliš krátký
Srovnávám nesrovnatelné a každý pochválí to svoje. Už jen proto, protože to má přesně ty vlastnosti kvůli kterým si to koupil. Getzka se mu zas vejde do každé garáže a ještě v ní může mít vpředu regál a vzadu jízdní kolo. Auta jsou jako ženy, každému se prostě líbí jiná no. Ale i tak mi přišlo kontrolovat destičky v 50tkm celkem brzo. Mé první auto byl nejmenovaný sovětský stroj (ne Lada). V té době tu byl hit Favorit se znakem ještě naboku. Všichni se tehdá smáli že bolševik a kdesi cosi, nicméně auto žije dodnes (byť s propadlými papíry) a většina Fáček už dojezdila. Destičky vydržely 73tkm, a zkončily proto, protože za jízdy prdla hadička (výborná situace brr) a potřísnila vnitřek kol a nešlo ani moc zastavit. Tak jsem ho schoval a až jsem za čas vytáh, tak destičky byly "rozlepené". To já nepotřebuju k životu +- žádné auto a MHD mi problém nedělá když na to přijde. Ale ten pocit, ze 2x týdně zajít do garáže, pohladit ho po kapotě, sednout za ty těžké dveře, hezky se rozvalit, dát déčko a vychutnat si šumění čistokrevného velkoobjemového benzínu. Kocháš se krajinou a je ti hrozně hezky. Na origo gumách najet 150tkm je už moc a to nevěřím (osobní auto). Nicméně kdysi gumy vydržely dýl, to jj. Přilnavost sice nic moc, muselo se to co cca 14dní dofukovat ale 75tkm (a do totálního slajdu 100tkm) na větších autech šlo. Když jsi správně hustil a prohazoval vzájemně všech 5 kol dle knížky. Dneska nad 50tkm na gumu už je to docela úspěch. Destičky za 1,5 - 2 tkč njn, tak to darovanému koni na zuby nehleď