anonym napísal:
A co je podle tebe vrcholem krasy, treba golf kerej je uz ctrvt stoleti porad stejnej,nebo nejaka bezpohlavni fabka nebo passat? prober se civic je ve svy tride naprostym skvostem,oproti tem dokolecka omylanym focusum a golfum je to revoluce,civic se prodava jako nikdy pred tim,pisou se poradniky - nedelam si legraci - a trh je asi vic objektivni nez nakej zakomplexovanej majitel skodofky nemyslis? ; )
Kámo, jen je nech se svýma názoroma. At si dál uctívaj ty evropský kraksny. Já osobně po civicu šílím! A chci si ho koupit!! Ále doufám že nebudou český silnicem plný civiců. Upřímně, nedoufám v to , protože spousta takovejch lidí co chtěj být IN, tak si stejně koupí nespolehlivý oply, šitový renaulty, atd.
A NECHCI stát třeba na červený na křižovatce a kolem mně samý civig 8g. Jako teď, když se ohlídnu v koloně, a kolem mně je 20 Octavek! Fuj!
Sám sebe se ptám , má cenu čekat až redakce podnikne dlouhodobý test spotřeby a jiné zkušenosti ze Civicem 8G? Kolik to bude příště kilometrů ? 40 nebo 45? Zkušenost vlastní mi řiká že hondy mají super motory které si zas tak neříkaj mnoho paliva v poměru k výkonu. Ale já od takovýhoto auta čekám na první místě zábavu a požitek z jízdy ! A chci se těšit na každou jízdu. Spotřeba není důležitá. Kdyby byla, tak mám v garáži passta f tdi a f kombjnu a všude se chlubim že mi to sice žere 5 l /100 ale nejede (bud neni výkon nebo je v servisu ).
Ciao