Jan Korecký napísal:
Ja nevim. Mam taky Accorda. Mel jsem 6g, ted mam 7g, Accord je oblibene auto...
ALE takovahle recenze mu to jmeno spise zkazi.
Prijde mi to na urovni toho, jako kdyz lidi, co neznaj nic jinyho nez VW TDi pisou, jak jezdej 200 v meste, 300 z mista a zere jim to pri tom 4 litry na 192 km.
Accord je fajn auto. Je spolehlivy, kdyz se na to slape, je svizny, toci bez problemu do omezovace. Je na silnici pomerne poslusny. To vsechno ano...
Ale abych v recenzi cetl o omrzlych spolujezdcich v ji...
for Jan Korecký
zajímalo by mě v jaké motorizaci jsi měl G6 a za kolik ti to jezdilo a to a to samé o G7?
Mám G6 1.8. VTEC v LPG a pokud jde o spolehlivost nebo spotřebu LPG, tak si nemůžu stěžovat. Trochu horší je to, když se něco po...., pokud to není věc spotřebního charakteru ( brzdové obložení, čepy, apod.), tak je potřeba volat do Hondy a ty cenu si dokážete určitě představit. Nedávno jsem jako perfekcionista řešil problém, že mi nesvítilo podvícení výstražných světela a ještě jednoho spínače na palubní desce. A když jsem zjistil, že za jednu žárovku mám zaplatit cca 160,- Kč. tak jsem si to rychle rozmyslel. Minulý týden mě prorezly palivové trubky (už 6 let parkuju před domem a vůz je r.v. 2000) a hádejte, kdo je jako jedý vede. Odpovím si sám HONDA, vezli mi je z Rakouska přes jden nejmenovaný řetězec s náhradními díly a cena na Hondu krásných 3.700,- Kč. a to jsem čekal víc. Tak jsem zvíšil účetně cenu vozidla o pár procent, no co už.
Takže závěrem Honda Accord skvělé auto, držád, jen škoda, že že víc dílů není z druho výroby a taky jsem zjistil že není tak široký sortiment garážového tunningu jako na evropské značky (teda kdyby to někoho zajímalo).