bruno napísal:
to je holý nesmysl-stačí se podívat tady na nabídku aut a stejný ročník je vždy levnější v benzínu než TDCi(o starém TDDi se bavit nebudu)které jsou nejdražší motorizace.a navíc podle mě ideální motor 2.0 107kw si myslím že je nejlepší volbou pro toto mondeo
Bruno nevim na jake bazary nebo nabidky jsi se dival, ale pokud jde o mondeo tak TDCI 2004 v nejvykonesji verz 2,0 96kw je levnejsi a je jich mraky ve strovnani 2004 benzinu, nehlede na to, ze benziny jsou temer jen 1,8, a 2,0 je velmi malo. Podivej se na tipcars, dej vydledat vsechna mondea kombi 2004 a mladsi pouze s benzinem, je tam jen 1x 2,0, ostatni jsou 1,8 a ceny jdou okamzite pres 300 tis, ale TDCI 85a 96kw tech je tam mraky, a i ta silnejsi verze se da sehnat bez problemu do 300 tis. Ver mi, uvazoval jsem o 2,0 benzin, ale kdyz jsem videl ceny 2,0 a 2,0 TDCI 96 kw, tak jsem naklonen nafte. Ale jestli oprava vstriku a cerpadla pujde pres 40 tis jak psal nekdo vyse, tak to opravdu zlata octavia TDI s 81kw. PD uz na tom neni tak slavne, ale 81kw verze je spolehlivy motor, skoda ze TDCI je na tom tak spatne, ale asi to stejne risknu, snad u 3 roky stareho auta se serviskou jezdeneho na zapade a najeteho okolo 100 tis nepotka tak vazna zavada vstrikvoacu a cerpadla, hlavne kdyz jde uz o faceliftovanou verzi s odolnejsim cerpadlem