0
späť

diskuze k tématu: Ford Mondeo 2.0TDDi - jaký je jeho stav po 200 tis. km?

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 23.11.2010 13:36, RE: Pri te spotrebe bych sel do benzinu.
David V napísal:
Mám světlou perforovanou kůži. V létě nepálí a nepotím se v ní. V zimě ženu studí než začne hřát vyhřívání, já si ho ani nepouštím, protože mě přes moje huňatý nohy ani moc nestudí. Kůže klouže, ale tvarování sedadel je slušné, takže zase žádná tragédie.
Ovšem v čem se kůži nic nevyrovná, tak to je údržba. Malé je v autě špatně, takže když mi 2x hodila na sedadla tyčku, tak stačilo prakticky pár vlhčených ubrousků a bylo po špíně a smradu. Nejezdil jsem v kůži a teď v ní jezdím. Nebyl to plán,...
Kdybych v aute kuzi mel tak bych se s tim asi taky smiril
Jo dcera se jednou pozvracela taky, ale chytila to jen detska sedacka. A ta v kuzi bohuzel nebyla. Ale smrdela jeste 14 dni, prestoze jsme ji cistili co to slo.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 23.11.2010 13:43, RE: Pri te spotrebe bych sel do benzinu.
mufik.martin napísal:
vstriky a dvouhmotak uz nestoji nastesti tak astronomicke penize, horsi to je spise s tema vstrikama. 20 tis, ale dvouhmotak LUK vcetne spojky kompelt je 12 tis material a prace u kamarada v servisu, ale i tak souhlasim ze cca 35 tis je hodne, ale jak rikam, ze rok to mam usetrene na tom palivu a jelikoz predesle mondeo vydrzelo 200 tis km a tyto veci puvodni v stalem dobrem stavu dle servisu tak se toho tak nebojim. Chapu, ze pro nekoho kuze nebo navigace nebo tak muze byt zbytecna...ale clovek...
Osobne z vybavy preferuju predevsim ESP a klimu. Autem jezdi i manzelka s detma a mam pocit ze mit a nemit v zime ESP je hodne velky rozdil. Auto bez tohohle bych uz dnes nekoupil. Mazda 6 ma ESP i u nejnizsich vybav, stejne jako tempomat, tak staci vzit proste jakykoli kus, jedno jestli naftu nebo benzin.
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.