mikes napísal:
Ja zírám... takže vy netušíte kolik stojí v jaké výbavě Kia či Golf (či za kolik se dá na trhu sehnat) ale rozdáváte rozumy vlevo vpravo jak je jedno auto dražší min. o desítky tisíc nebo spíš 100tis. než druhé při stejné výbavě :o))) To už nepotřebuje další komentář...
Nyní vás požádám, abyste se PEKELNĚ a naprosto MAXimálně SOUSTŘEDIL, aby vám "ni odstín mého sdělení" NEunikl! Abyste si VŠE co nyní napíši/ řeknu NAVĚKY v moz(eč)ku "uchoval" ...
"...To od vás bylo ale trapné, mikes
, že? ..."
PS: To jak(ým způsobem) se mne snažíte "dostat" je věru "zoufalé" ... vy ZARYTÝ fanoušek vw a golf - vaše věc - já si myslím (...se domnívám), že pro člověka "pracujícího" s částkou 300 (max. - to je od slova MAXiMÁLNĚ, tedy naprosto "na doraz" - 350. t. kč) je zřejmě ROZUMNĚJŠí vybírat mezi "levnějšími" variantami, což ten jím předvybraný focus a C4 jsou (u jihokorejskoslovenskomoravských i30 a Cee´d to očekávám) - fusion NEpovažuji za dobrou variantu (to už raději fiesta - ale jsme "o třídu níž" - já tazateli doporučila dealera Ford a Citroën navštívit a dle konkrétních/osobních požadavků na výbavu a následnou cenu zvolit ...
S Golf 5 a 1/2té generace jste přišel vy, a i když vzhledem k situaci ve wolfsburg zlevnili - stále se "hravě" na 100.000 kč rozdíl dostanete, navíc konkurence má občas i lepší motory (na 1.6 HDi dorazí "golfí" odpověď s "pěti-či-kolika-letým" zpožděním snad letos; na benzínové 1.6 od bmw asi zatím ne - vámi zmiňovaný motor vw 1.6 75 kW "trumfnul" - a tady NEironizuji! - i již "odešlý" starý citroën 1.6 80 kW - je mi líto - to vše při NIŽŠí ceně!). Ale pravdu máte - v tom co je výrobně "levné" tedy použité materiály na palubce - TAM je golf JASNĚ "lepší" - tady si už trochu legraci dělám, ale jen "trochu" ,-)
Já bych v nižší střední třídě asi mazda 3 a bmw 1 vyzkoušet šla, ale tazatel má JiNÉ požadavky a tam se volba mezi C4/focus - popř. něčím korejského původu zdá "rozumná" - howgh
Mimochodem co "koncernovwec" vašeho ražení říká na Bi/Twin-turbo V6 3.0 HDi 202 kW/600 Nm? Ach a co říkáte na nové "prémiové" Citroën(y) s označením DS - linie? A ty co 1.8 či 2.0 benzín od Citroën zvažují upozorním, že po vynikajícím 1.6 (150 PS) od/z spolupráce s bmw dorazí i nový benzínový (no dieslový také, ale to už jsem psala) 2.0 HTP benzín v několika výkonových variantách).
PPS: Nevím to jistě, ale možná i to nejlevnější v C4, motor 1.4 je shodný s tím v bmw/mini? Nechce se mi to teď hledat (když nezapomenu, večer se podívám ...
Pěkný den (všem kdo se za nick mikes NEskrývají ,-)
Mimochodem mikes
- mne VÁLČENí NEbaví/nic takového NEvyhledávám, nechcete spíš "mír" (NEurazte se, ale já se obávám, že "slovíčky" vás spíše porazím, autíčky též - hrubou silou jistě /sice/ vy zvítězíte - ale to asi OBA NEchceme ... doufám). Takže "oprava" já "pěkný den" přeji i vám: Pěkný den ,-)