rojack napísal:
Protože tazatelem jsem byl já, dovoluji si poděkovat za názory diskutujících a vysvětlit, jak se dívám na auta uvedená v diskusi.
Fusion mě nalákal cenou. Nikdy jsem v něm neseděl, ale co jsem si přečetl na různých serverech o kvalitě vozu mi docela stačí. Už nechci.
Megane za 299? Nenechám se nalákat designem. Bratr nového Megana koupil (současné generace, toho s useknutým zadkem) a lituje dne, kdy mu značka Renault přejela přes práh. Závady, závady, závady. Golf je předražený, něco jako Oktávk...
Mám známé, kteří nedají na mazdu dopustit. Měli nejprve 323 sedan z roku 1996. Vloni se s ní dokázali rozloučit jen proto, že ji prodali synovi a koupili od svého známého Mazdu 6, tuším rok 2004. Mazda prý musí být benzinová, ale to ti nejspíše nevadí, takže proč ne. Otázkou je cená nového modelu.
Já měl vždy zaměstavetele - předcházející i současného, kde byl firemní fleet tvořen škodovkami (jedinou výjimkou je u mého současného chlebodárce šéfůf Lexus LS). Dnes už vlastní služebák nemám, jsem na kancelářské pozici, dřív jsem měl fabie - a nesedly mi, obzvláště ta s automatem. V octavii II jsem něco nacestoval jako pasažér a přijde mi dost tvrdá, byl jsem z ní celkem rozlámaný.
Každopádně přeji, ať při koupi narazíš na solidního prodejce a dostaneš dobrý "kus", spálit se totiž můžeš všude.