anonym napísal:
Proč si myslíš, že o tipu vím kulový? Kde jsi k tomu přišel? Drandil jsem tento šrot kamaráde ještě v 88 roce! Tehdy jsem po tom slintal jak blázen, mněl jsem nějakej ten bon (jestli víš co to je), a tak jsem se rozhod (1,4i.e). Trápil jsem se sním ještě v 93, kdy už pro korozi nešlo toto auto bez výměny pomalu celé kastle dále provozovat. Šáhl jsem po novějším, tehdy dovoz na objednávku (myslím, že 1,6), a spokojenost asi půl roku-elektřina šla do kytek. Tehdy to moc nikdo tady neuměl, a každej...
Toníku,Toníku,ty si asi pěkné vemeno!!!Je mi 38 let,vlastním šesté auto,vše byl a bude FIAT,dvakrát UNO,dvakrát TIPO,Bravo a nyní cca 1 měsíc Coupe 2,0 16V Turbo,někdy tě ty vole svezu.Tipuju tě tak na Škoda Octavia
1,9 TDI PD,šedá metalíza a bla bla dál...O autech nevíš nic ostatně jako 90% zdejších příspěvků.Když někdo napíše něco pravdivého jako tento pán s Tipem,tak jen lejete špínu.Můžu ti něco říct,mé coupe je z roku 1995,ani známka koroze,190 HP(jestli teda víš co to je?).Kolega v práci má oslavovaný Focus a již mu hnijou dveře...Na světě není jen Octavia,Golf a Focus,jsou také daleko lepší auta,víš?