Šakal napísal:
Docela slušná recenze. Samozřejmě se tady objevili věční kritici Fiatu a japonců, pak se tady objevil blbeček který porovnává stařičkou Cellicu s Puntem a tak. Opět se řeší nájezdy km/rok. Manželka má svoje malé auto a najede na něm ročně cca 4-5000km. Je to prostě tak, nevím, kdo by si koupil malé auto, aby na něm najížděl mrtě km. Je to prostě do města. Jinak, osobně si daleko radši koupím Punto II, než Fábii HTP, kterážto je předražená a pocit z bezpečí jsem v ní taky nikdy neměl. Navíc za ...
To Sakal: jak tak koukam uz par mesicu na vsechny recenze, tak kazda recenze ma sve odpurce, kdyz mate VW je to kruty boj, jamile ma nekdo japonce, treba civic, okamzite boj o bezpecnost, jakmile je tma korejec, boj o kvalitu, fiat, francouz atd, je to proste jedno o cem pisete, nikdy se nezavdecite vsem. Taky nechapu, jak se nekdo stle divi tem km, vzdyt je to opravdu male auto a s nejslabsim motorem, kdo by s timhle motorem jezdil sluzebne nebo ho vytezoval jako rodinne auto? tohle slouzo pro manzelky, a nekdy pro studujici deti co jim to koupi rodice. Ja jen na zaver bych rad dodal, ze absolutne nelituji, ze jsem se rozhodl pro Punto misto fabie a corsy. Fabia me osobne nemrzi vubec, a ta corsa, stale po ni obcas koukam, ale jsem s Fiatem maximalne spokojeny. Par koni navic by sice nikdy neuskodilo, ale to asi temer kazdy si rika, kdybych tak mel o trosku vice. Spise trosku lituji, ze jsem nesahl po 16V ve stejnem obsahu, ale tehdy byli drazsi, a tohle si mylsim, byla vyborna koupe, co se stavu a vybavy na tak male auto tyce.