Michal napísal:
Dobrý den, nejsem ani zastáncem ani odpůrcem Francouzských vozidel, ale musím reagovat.
Nesouhlasím s hodnocením jízdních vlastností, které popisuje autor recenze, ani řazení vozu není nepřesné a špatné tak jak popsáno. Z hlediska mé pracovní profese mě projde rukama opravdu velké množství aut na testování, nová C5 patří k tomu lepšímu co je na našem trhu v dané kategorii. Pane Šikle, neustále opakované špatné hodnocení FR, vozů je již neobjektivní!!!
Já vím, že jsem tu za "agentku Citroën" vedena, ale nová C5 se opravdu do letošního finále "Car of the Year" dostala a pár, vůbec NE špatných, recenzí jsem na ní již četla (ne/jen/ v češtině).
Ostatně odkaz na testy v AUTO Zeitung (www.autozeitung.de/node/92577), kde C5 jinak vůbec ne špatné vozy Mondeo, Accord a new Laguna porazila, jsem zde opakovaně dávala (domněnka, že by německé časopisy francouzský vůz "protlačovaly" se mi jako VELMI nepravděpodobná jeví).
Často jde o "osobní" preference (před 15ti lety byl můj "ideál" také trochu - no HODNĚ - jiný, než dnes), ale ne jako "agentka citroën", ale neb to tak (pravděpodobně) skutečně je, se domnívám, že poslední verze Citroën C5 je docela zajímavé auto (v kombinaci s tím "správným" motorem) možná dokonce až jednoznačně NADprůměrné