Ráďa napísal:
KYLIE: Nenene ono najezdit 200 tkm bez nehody s C5 není žádné umění. (kdo to neumí, měl by raději MHD) Pokud máš řidičák pouze B (osobák do 3,5t) a dělá ti problém tchýnina Š105 - tak si bez jakékoli teoretické přípravy sedni do V3S a projeď centrum velkého města ve špičce
Pokud se ti vůůůbec podaří rozjet, (popravdě nevím no) tak ti garantuju, že se spotíš jako prasátko a vzdáš to ještě než tam bude dvojka. Dostaneš takovou školu, jak ještě nikdy. Že 200 tkm s C5 bude procházka růžovým s...
Ráďo: Nenene, nenajezdila jsem s C5 200 000 km a nejsou to má první auta a není mi tedy 25 let (ale díky za kompliment). Ano znám jednoho dva profesionální řidiče (kamion a autobus) a i pří jízdě osobním vozem jsou jejich profesionální statisícové zkušenosti znát, na druhou stranu to z nich nedělá brilantní řidiče osobních vozů (tím nechci hanět styl jejich řízení "nad věcí", naopak jej oceňuji). Tolik k tématu V3S.
Ano v austrálii je krásně a s těmi "autovlaky" bych opravdu jezdit nechtěla, ostatně na českých silnicích a dálnicích (samá zatáčka) by to snad ani nešlo.
Jinak děkuji za poučení, ale s výčtem aut o kterých jsem zde na LN/TipCars mluvila, stejně jako o počtu najetých kilometrů, jsem si nevymýšlela. Tím chci říct, že určité nepatrné vlastní zkušenosti již také mám.
Student agency, kamionů a divých passatů se až tak nebojím, po česku jezdím opravdu víceméně předpisově a na tempomat, myslím že i výběr mých aut naznačuje, že závodění a lámání rekordů jsem zanechala hluboko v minulém tisíciletí.
Souhlasím a znám příjemný pocit při plavné jízdě 130tikilometrovou rychlostí na tempomat, vodou evian v držáku, uklidňujícím pocitem za mohutnou palubní deskou obklopena 9 airbagy, a poklidným brumláním šestiválce. V česku využívám potenciál motoru jen při předjíždění a potkám-li 2 kamiony za sebou, jsem za Brumlových 211 koníků vděčná.
Ano třílitr jsem si koupila, abych nemusela závodit a s třílitrem nemám člověk potřebu někomu něco dokazovat.
Kylie
PS: S tím "dvěstě po městě a k tomu vyťukávám sms..." jsi to malinko, úplně maloučko přehnal!