Děkuji to je další pěkný příspěvek. To Subaru by mě asi lákalo hodně, ale co jsem tak koukal, tak sehnat něco v rozumném stavu a nájezdu bude spíš hoodně velké štěstí a mě se opravdu nechce čekat až se to někde vyskytne a jestli vůbec. Bohužel to opravdu vypadá, že se budu muset smířit s tím 330 bavorákem. Proti Fordu co píšete opravdu nic nenamítám, jen to, že to je předohrab a i když Vám věřím, že s tím bude sranda, tak předohrab opravdu nechci.
Na Audi jsem se koukal s daným motorem, vypadá vcelku slušně, jen by se to s tím chtělo projet, abych zjistil jak moc odtažité a těžkopádné to bude.
Pravdu máte, že 4x4 nebude tak zábavná to je jasná věc, uvedl jsem to tam z důvodu, že zadohrabů moc není - evropské vlastně jen dva - BMW, Mercedes a pak povětšinou ameriky a to by mě snědlo za živa. Mě nevadí, když si to auto za svou práci vezme i víc nafty/benzínu to je v pořádku, ale není v pořádku, když se dočtu, že za lehce sportovní jízdu si to vezme 20 a za blázna na silnici 27-30, to už je špatně. Ideálka je, když při normální jízdě s rodinou se vlezu do 10l max 11l a když to někde protáhnu okrskama sám, tak ať se to klidně vyšplhá na 15l, ale 20 nebo dokonce u některých Audi co jsem četl 30, to fakt né, to není super sport, aby to žralo tolik