Vywern napísal:
Je zajimave pozorovat, ze nekteri jedinci v drahych autech add prvni prispevek od pana s BMW, maji tendence si stezovat na zavist ostatnich. Pritom primo z jeho prispevku je patrna jista davka arogance, frajerstvi ala 15lety kluk na motorce. Opravdu vam ten pan od vedle ojel sroubovakem auto diky zavisti a nebo jste ho svym chovanim at bylo jakekoliv provokoval. Nezastavam se ho, nemel na to jiste pravo, a taky byl potrestan. Jen si nekteri lide nevidi na spicku nosu. Moc dobre vime, jak se pri ...
Bohužel s Vámi nemohu úplně souhlasit - měl jsem mnoho aut, oktávii,legacy,imprezu,tucsona - u žádného jsem se nesetkal s vyloženě negativními projevy okolí. U BMW ano a to i u staré trojky, kterou jsem používal půjčenou coby student v Německu. Těžko k uvěření. Když jsem přijel na víked domů slyšel jsem spousty hloupých poznámek, např. od sousedů, kterým jsem pravidelně vozil potraviny a německý tisk pro jejich studující dceru a kdykoli potřebovali, posekal jsem jim zahradu nebo nasekal dřevo, jsou oba v invalidním důchodu. Čili nemyslím si, že bych byl zrovna k nim arogantní.
K dalšímu: kolega s Lexusem zažívá stejné potíže jako já, a to si Lexus kupoval pro jeho nenápadnost a malou "profláknutost" v Čechách, takže to nebude o značce.
Souhlasím s Vámi v jednom, že bohužel spousta hlupáčků s nižším inteligenčním kvocientem si koupí za poslední peníz starou trojku nebo pětku (ti si ještě půjčí od přítelkyně) a pak se náležitě chovají ke svému okolí, inu hoch ist hoch. Ano tito lidé dělají BMW špatnou službu a jistě si svým chováním vyslouží negativní postoj okolí. Ale ani to ničení majetku neospravedlní.
J.N.