Pepe napísal:
Aha, a co jsem tedy podle tebe napsal za blbosti? Jen pár věcí ze zkušenosti. A díky tomu vím, že spousta akademických mouder v praxi nefunguje. Taky jsem vylezl ze školy pln chytra. Přišlo ovšem depresivní poznání, že čím dříve na některá zapomenu, tím to bude pro můj život v realitě lepší
Každopádně to, co jsem napsal výše, není vycucaný z prstu. Bohužel.Až si někdy říkám, že je lepší žít v blažené nevědomosti.
Dobře tohle je už takové rozumnější řeč. Taky jsem vystudoval a taky ztratil některé iluze, takže vím, že politiku nemá cenu řešit, pokud se v ní nechci angažovat. Což nechci, protože pokud nemá člověk hromady peněz, tak musí být svině, aby mezi tím hnojem přežil.
K tomu, co jsi napsal - předpověděl jsi, co se stane a na základě toho jsi zamítl elektromobily jako kategorii. Když jsem se zkoušel polemizovat, tak jsi napsal, že nepředikuješ, že VÍŠ co bude. S tím se rozumně diskutovat nedá. Jsou věci, které ani v tomto bordelu neprojdou, jako pokus, že větší část platby za elektřinu bude podle velikosti jističe a nikoli podle odběru. To naštěstí neprošlo a dává to jakousi naději, že prostý občan má přece jen nástroje, jak se bránit takovýmto nesmyslům. Pokud bys napsal, že VÍŠ, že monopolní molochy propojené s politikou budou zkoušet prostého člověka nějak odrbat, tak bych s tebou souhlasil. Nicméně není úplně tak jisté, že se jim to vždycky podaří.