citácia:
reakce na: -, 14.07.2008 01:41 (Rád bych upozornil že ceny opr ...)
Bylo toho tu napsáno dost. Vlastním Audi A6 132kw již 5let. Zde moje zkušenosti:
Do každého staršího auta se cpou peníze, do audi také... Mám nyní 350tkm. Vyměněná přední náprava podruhé /40k od Valeo/, startér nový (výměna prekérka-aby se člověk dostal ke startéru, musí nejdříve povolit alternátor
takže s prací 15
/ Teď měním na 350ti čerpadlo nafty VP44./repas s prací 27/ Rozvody na 340 /raději/ se vším okolo 25tis/rozvody,napínací kladky...../
V podstatě každý rok kolem 30-40tis investice. Ale i tak bych zatím neměnil.
JJ nějaká stahovačka oken, kotouče desky přední i zadní-tam i třmeny-se rádi zasekávaj, raději manžety poloos.. Je to všechno o údržbě-olej měním 1x za rok nebo po 8tis km.
Takže mne ještě čeká turbo, egr a váha a mám to komplet vyměněné-jo ještě spojka...
Je tu spousta aut, které mají najeto 150tkm (já říkám posledních) protože vypadaj daleko hůř než moje s 350tkm...
Chtěl bych vidět dnešní oktávky 1,0TSI, až budou mít 350tkm a 14let co z nich zbude.... asi tak.... Kdo chce pohodlí-Audi A6 je. Kdo nechce investovat do oprav, ať si koupí nové auto.. A kdo si chce koupit auto za 150tisíc s tím, že bylo nové za 1,5mega a nechce do něj investovat ani korunu, ať si ho koupí, zaparkuje doma a jezdí tramvají a MHD. Hou.