EasyDriver napísal:
Důvodem, proč jsem neodpověděl na Vaši otázku, je přísně logická snaha nerozvíjet Vaše zastírací manévry, které jsem jasně v předchozím příspěvku pojmenoval. Vynucujete-li si i přesto zdůvodnění, odpovědí nechť Vám je samotná jazyková podstata onoho slovního spojení. Každý má svou pravdu. Bez ohledu na to, jak blízko té objektivně hodnocené je. Jenže ta, jak jsem již uvedl, nebyla ani v nejmenším obsahem mého sdělení. Přesto se tohoto tématu jako tonoucí stébla stále chytáte, stejně jako píšete ...
Naše LOGIKA (evidentně) NEkráčí stejným směrem ,-)
Dovolím si NAOPLÁTKU zmínit VAŠE "zastírací (a úhybné) manévry" a vás (a vaše "subjektivní" názory, které jste během JEDIN0HO dne o mě napsat zvládl) CITOVAT:
1) jste SVĚTAČKA (jakpak jste k TOMUto "došel"?)
2) vnucování SVÝCH pravd (já vím já vím, už jste ŘÍKAL, že NEodpovíte/NEvysvětlíte)
3) ve vašich ODBORNÝCH článcích (NErozumím?)
4) osoba VAŠEHO formátu (to zní jako "lichotka" - nic PROTI NEmám (ale s vámi/u vás si až tak jistá NEjsem) ...mimochodem VAŠE "kladení" slov naznačuje že toto označení BEZ problémů pasuje i na VÁS ,-)
5) jak tonoucí STÉBLA chytáte (já se tedy MOC ráda potápím a popravdě zrovna ŽÁDNÝ pocit "tonutí" NEzaznamenávám .-)
6) nabitý program automobilového odborníka par exellence (tady jste opravdu PŘEstřelil, ROZHODNĚ se NEcítím být /a NEjsem - v česku by toto třeba k jménu Martin Vaculík pasovalo/ "odborníkem" - autíčka jsou "zábavička" - a BEZ vymýšlení až ta č. 2 - o HUDBĚ, raději o té klasické ale "nejen", si kdykoliv MOC ráda popovídám)
7) reinkarnovala se do vás Xena (nu to je také celkem "milé" a přiznávám že "maličko" takové sklony již od školy mám, ale já si /tu/ spíše jako Doňa Quiota občas připadá(vá)m ,-)
8) nutkavá touha po zviditelňování (nu "maličko" - ale JEN v NĚČEM! - snad "exhibicionistka" i jsem, myslím však že jsou MNOHEM "výraznější/snazší a prověřené" cesty jak se "zviditelnit" - nebo? Ono takové ZVIDITELNĚNí - mezi anonymně diskutujícími na TipCars - z toho může být ... /to může přinést ... také vás NIC nenapadá? ,-)
PPS: Tak to mne tedy MRZí - že vy TAK "tajupně anonymní" se snažíte být (že ani TOTO ani TAKovou "drobnost" jako je "oblíbená HUDBA" prozradit o sobě NEchcete - v tom je tedy mezi českým a .... "zahraničním" podobným serverem věru OBROVSKÝ rozdíl!)
A jinak co JÁ posloUchám "Krkovička" SPRÁVNĚ "tipl/odhadl" ,-)
Pěkný den