Kylie napísal:
Možná se to ZÁMĚRNĚ vyhýbáte, možná jse to celé ze zřejmých důvodů tak trochu NEpochopil ...
... a asi tak ze 100% jste se VYHL osvětlení vaší formulace ".... SVÝCH pravd"
Mohl byste TAKÉ trošičku KONKRÉTNĚji popsat co myslíte tím "... o což vám dle všecho jde"? Co byste si PŘEDSTAVOVAL tím "...objasněním motivů pro zdejší působení"??? "Chce se mi/baví mne to" ... nebo CO si "PŘEDSTAVUJETE"? ,-)
PS: Nešlo mi až tak o nePŘESNÁ data, jako o VYMYŠLENÁ.
Mám občas pocit, že tady NEjde o názor...
Důvodem, proč jsem neodpověděl na Vaši otázku, je přísně logická snaha nerozvíjet Vaše zastírací manévry, které jsem jasně v předchozím příspěvku pojmenoval. Vynucujete-li si i přesto zdůvodnění, odpovědí nechť Vám je samotná jazyková podstata onoho slovního spojení. Každý má svou pravdu. Bez ohledu na to, jak blízko té objektivně hodnocené je. Jenže ta, jak jsem již uvedl, nebyla ani v nejmenším obsahem mého sdělení. Přesto se tohoto tématu jako tonoucí stébla stále chytáte, stejně jako píšete výčet všelikých nepravd, které jste se tu dočetla. To není, oč tu běží. Boje mezi příznivci značek mne nezajímají, pouze mne upoutalo chování Vaší osoby.
Ano, tentokrát konečně zaznamenávám nějaký pokus o vysvětlení Vašeho počínání. Že Vás zdejší nepochybně úctu zasluhující obohacování diskutujících baví, to by mne vskutku nenapadlo, kdybyste mi to nesdělila. Otázka ale zní, proč? Proč člověk Vašich údajných kvalit tráví taková kvanta času ze svého nabitého programu automobilového odborníka par excellence s obyčejným plebsem na tipcars?
Napíši to tedy na rovinu, když o to žádáte: buď se do Vás reinkarnovala bájná bojovnice Xena, tentokráte hrdinně stojící na straně utiskovaných v automobilovém průmyslu, nebo se pod přezdívkou Kylie skrývá osoba, se kterou se takřka idylicky snoubí výrazy jako samolibost, nutkavá touha po zviditelňování či opájení se vlastní dokonalostí pod rouškou anonymity. Jiné vysvětlení nemám a vězte, že si to samé myslí i kvanta dalších čtenářů, kterým se do zorného pole připletly i Vaše příspěvky. A to je v podstatě vše, co jsem Vám chtěl sdělit, bez ohledu na Vaši následující reakci.
P.P.S: Neprozradím.