tomaskrtek napísal:
to je klasika, devítiletá A4 v naftě která v rajchu jezdila jako firemní má rozhodně najeto 15k za rok, to přeci ví i malé děcko
ó pardón, on to měl sedmdesátiletý důchodce, jen na víkendové nákupy nach Lidl
a když pršelo tak ani to ne
a moc děkuji za info, to jsem netušil že když nasadím větší kola tak hned klesne spotřeba
)) hned mám po ránu lepší náladu, díííky moc
Jo, jo ty kola. To bylo fakt něco. Zkusím 18-ky, to by v tom byl čert, abych oproti 16-kám nedostal 2 litry dolů.
Ještě by mě zajímalo, jak čarují lidi s těmi oleji. Pokud naliju olej dle předpisu výrobce, tak by mělo být vše v pořádku, ať jde o jakoukoliv běžně dostupnou značku. Kdo posoudí, zda je některý olej lepší než ten, co doporučí výrobce? Servisák v garáži, protože ho lije do Feldy a ta už má najeto 130 tisíc nebo prodejce v krámě, protože na tuhle pixlu má momentálně největší marži? Nebo v autorizovaném servise? V mém autorizovaném servise používají olej, který nemá ani výrobcem předepsanou specifikaci, ačkoliv ten výrobce oleje adekvátním produktem alespoň ještě nedávno disponoval. Přitom výrobce nabízí olej Motorcraft s předepsanou specifikací za poloviční cenu, než za kolik prodávájí ten nevhodný Castrol, jenž je nevhodný nejen specifikací, ale i viskozní třídou.