0
späť

diskuze k tématu: Majitel Audi A3: jednašestka je žíznivá

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 14:46, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
anonym napísal:
Jo to nejdůležitější....poté jsme si další den osedlal BMW 330(E46) a bylo vymalováno. Nevim jak dělali ten podvozek, ale kanál neucítíte, retardér malinko a v zatáčkách jako doma. Motor - do 4.000 průměrný zátah a naproste neslyšný chod, od 4.000 do cca 6500 nárůst nádherného zvuku a auto ožívá....sice nemá v interiéru tolik serepetiček jako S60 a A6, nicméně vše podstatné je na svém méstě a o autu bylo rozhodnuto. Ani koncern, ani japonec. BMW.
ale to je v pořádku, přesně takhle to má být. Prostě si určím rozpočet, a v rámci něho si zkusím více značek. Co mi sedne nejlíp, to vemu. Někdo raději němce, jiný frantíka.
A hlavně pak člověk nemá mindráky, že vyhodil za nějakou kraksnu obrovský balík, soused to koupil u konkurence o třetinu levněji a má tam dokonce i klimatizaci!
Hodně šťastných km s bavoráčkem přeji. Táta nad ním taky uvažoval, u nás v bazaru měli hezkej kousek za slušný peníze, ale pak raději investoval do baráku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 15:36, RE: Mirek
anonym napísal:
Ja jezdil cca rok A3jkou s motorem 1.8.
Vetsinou jsem jezdli ve dvou ale s plnejsim kufrem (zbozi).

Musim rict, ze po roce sem se z 1.8 rozloucil, protoze stejne jako 1.6 zral a na nas naklad byl linej a musel se vytacet.

Jednou jsem to mazal co to dalo 180-200 (mam napsat v Nemecku?) a spotreba se vysplhala k 18litrum.
Takze jsem se rozloucil s Audi a koupil jsem BMW320.
Z laguny přejít na A 3 tak to je nářez.Z pohodlí obývacího pokoje do popelnice.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 15:54, Ten motor 1.6/74 kW
Byl v předešlé generaci mnohem lepší, pak ho musel výrobce dost přiškrtit kvůli emisním limitům. Obávám se, že pisatel má právě tu okleštěnou verzi, jinak dneska je z 1.6 mnohem lepší verze FSI...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 16:11, lOl
Audina s motorom starej matere.. A on si na to da 18tsky.. Predaj to a kup si auto!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 16:41, RE: lOl
anonym napísal:
Audina s motorom starej matere.. A on si na to da 18tsky.. Predaj to a kup si auto!
Možná by na tom i vydělal, koupil jí docela za levno, a Audi je na trhu ojetin docela v kurzu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 17:07, RE: lOl
anonym napísal:
Možná by na tom i vydělal, koupil jí docela za levno, a Audi je na trhu ojetin docela v kurzu.
Víte,já nevím,jsem 14 dní majitelem jistého vozidla-162kW,220 koní.Nemám v něm ani PC,ani klima,ani 18" kola.Nic z těchto zbytečností tam není potřeba...Ale AUDI A3 je krasavec,to se musí nechat.Motorismu zdar!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 17:12, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
kuko napísal:
Zigi já s tebou plně souhlasím. Mně se taky Lancer moc líbí a bral bych ho raději než Oktávku. Škodovka ale tady hraje na domácím hřišti, takže její prodeje budou vždy jasně vyšší než u konkurence, detto u džaponce.
Cena - ano, je taká jaká je. Podle mně je taky neadekvátní, proto si ty Škodovky prostě nekoupím. Až s tím něco udělají, tak budu o ní zase klidně uvažovat. Tady však oba bohužel pláčeme nad špatným hrobem - Škoda nemá nejmenší důvod revidovat svojí cenovou politiku. Je sice pomalu n...
Souhlas - díky příšerné cenové politice Škody si lze koupit výrazně lepší auta za obdobné ceny. Jak nová, tak hlavně ojetiny. Díky Schade!!!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 18:10, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
kuko napísal:
Zigi já s tebou plně souhlasím. Mně se taky Lancer moc líbí a bral bych ho raději než Oktávku. Škodovka ale tady hraje na domácím hřišti, takže její prodeje budou vždy jasně vyšší než u konkurence, detto u džaponce.
Cena - ano, je taká jaká je. Podle mně je taky neadekvátní, proto si ty Škodovky prostě nekoupím. Až s tím něco udělají, tak budu o ní zase klidně uvažovat. Tady však oba bohužel pláčeme nad špatným hrobem - Škoda nemá nejmenší důvod revidovat svojí cenovou politiku. Je sice pomalu n...
Jsem rád že někdo tady někdy se mnou souhlasí :)
Jasný no, s tím domácím trhem to je bez debat. Když pojedete do Francie, určitě nepovedou v prodeji škodovky, stejně tak v Italii nebo kdekoliv v Japonsku. Domácí značka je vždy v tom daném státě navrcholu a to nelze změnit. To že domácí značka je tady dražší než v zahraničí je celkem divný, pro domácí zájemce je to podpásovka, kterou stejně přehlíží a dál kupují, je to od Škodovky hnusný tah proti čechům, ale když to kupují, tak prostě vedení škody asi ví co dělá. Pak je to zase design, z posledních škodovek je pěkná snad jen O II ( a velice se obávám faceliftu, že ji daj předek růmstra ) a celkem dobře by si mohl vést i Superb, každopádně Fabie ani Roomster mě ničím neoslovují a jejich cenová politika taky hovoří za vše!
Škoda si prostě hraje na něco na co bohužel nemá!

Jinak na druhou stranu je fajn ty ceny co si škodovka drží, pak konkurence je levnější a pro nás jsou to jen pozitiva, navíc většina automobilek nabízí v základu aspoň nějakou výbavu od škody...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 18:12, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
anonym napísal:
tak si tam dejte 13 a poklice ze supermarketu vy esteti posahani,na osmnactkach to aspon vypada jako auto
Klídeček, sám mám na autě 17", ale ty moje kola jsou aspoň úměrný k výkonu vozu, kterej to v poho utáhne, což si o 18", těžké A3 a 1.6 8V nemyslím...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 18:15, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
kuko napísal:
ale to je v pořádku, přesně takhle to má být. Prostě si určím rozpočet, a v rámci něho si zkusím více značek. Co mi sedne nejlíp, to vemu. Někdo raději němce, jiný frantíka.
A hlavně pak člověk nemá mindráky, že vyhodil za nějakou kraksnu obrovský balík, soused to koupil u konkurence o třetinu levněji a má tam dokonce i klimatizaci!
Hodně šťastných km s bavoráčkem přeji. Táta nad ním taky uvažoval, u nás v bazaru měli hezkej kousek za slušný peníze, ale pak raději investoval do baráku.
Jenže problém je v tom, že z baráku nic nemáš, z 330i by sis i celkem mohl užít srandy :)

K řpedchozímu příspěvku: 330i není stejná třída jako S60 nebo A6, pak se nelze divit že jsou hlavně v interieru takový rozdíly.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 21:49, Audi
Když máš na toto auto, snad máš i jeho spotřebu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 21:50, RE: Mirek
anonym napísal:
Ja jezdil cca rok A3jkou s motorem 1.8.
Vetsinou jsem jezdli ve dvou ale s plnejsim kufrem (zbozi).

Musim rict, ze po roce sem se z 1.8 rozloucil, protoze stejne jako 1.6 zral a na nas naklad byl linej a musel se vytacet.

Jednou jsem to mazal co to dalo 180-200 (mam napsat v Nemecku?) a spotreba se vysplhala k 18litrum.
Takze jsem se rozloucil s Audi a koupil jsem BMW320.
Chudáku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 30.04.2008 23:30, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
kuko napísal:
moje jediná skušenost s A3 byla když mě kamarátka s ní jednou vezla domů. Dojmy? Výborný interiér, velice kvalitní spracování, hezké podsvícení. Podvozek tužší (taky mám Renaulta).
Motor - hrůza a děs! Klasika TDI. Motor je hlučný, to víme všichni, ale že to v autě, které se pasuje do prémiové ligy neumějí odhlučnit, to mě fakt zarazilo! Takovej rámus!

S tou absencí palubního PC jste mě překvapil. Jsem myslel, že vozy téhle kategorie to mají automaticky všechny. Můj Renault je jenom o rok mladš...
Známý má A3 r.v.06 s 1.6 benzín a motor je opravdu slabý, musí se hodně točit a ani tak nejede, spotřeba ve městě 9.0 l. K tomu bych přidal příšerně mrtvé řízení. Na druhou stranu má kvalitní interiér a výborný podvozek.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.05.2008 06:05, RE: Audi
anonym napísal:
Když máš na toto auto, snad máš i jeho spotřebu.
Netuším jak to myslíš? to auto zase není tak drahý. Nic extra to není.
A3 není A6-8
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.05.2008 10:10, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
zigi napísal:
Nic Pepku, v poho, kdy zajdem na pifko? xD
Kdykoli, pokud to nemáš daleko. Já jsem přímo u (Pra) zdroje
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.05.2008 11:01, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
zigi napísal:
Jenže problém je v tom, že z baráku nic nemáš, z 330i by sis i celkem mohl užít srandy :)

K řpedchozímu příspěvku: 330i není stejná třída jako S60 nebo A6, pak se nelze divit že jsou hlavně v interieru takový rozdíly.
330i je to samé co S60 :) nebo A4, pouze A6 je výše
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.05.2008 13:58, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
Pepe napísal:
Kdykoli, pokud to nemáš daleko. Já jsem přímo u (Pra) zdroje
Sakra, no byl jsem v Práglu před 14 dny, si nemohl říct dřiv :)
Jinak já jsem severomoravák...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.05.2008 13:59, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
anonym napísal:
330i je to samé co S60 :) nebo A4, pouze A6 je výše
Jaká je pak třída S40, když C30 je nižší střední konkurent Golfa, Astry, Focusa...atd?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.05.2008 14:55, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
zigi napísal:
Sakra, no byl jsem v Práglu před 14 dny, si nemohl říct dřiv :)
Jinak já jsem severomoravák...
Tak tos měl ještě do hlavního města piva kus cesty
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.05.2008 20:38, RE: dobré auto ve spojení se špatným motorem
anonym napísal:
Nevim. Nedávno jsem byl s kamarádem v bazaru, projížděli jsme auta, oba chceme něco časem koupit. Ať to bylo Volvo S60, Mondeo nebo Mazda6, všude jsem si něco našel (hlučnost - Mazda, podvozek - ¨Volvo, na obsah slabý výkon - Mondeo 2.5V6 Ghia). Sedl jsem do passata nebo A6 a ihned jako doma. Auto drželo v zatáčce, motor jsem neslyšel, 1.8T jel jak z praku (i v těžké A6 - lépe než mondeo 2.5V6). I Tdi mě přišlo v Audině lépe odhlučněné než třeba D4D v toyotě auris co máme v práci.
No hodnotit auta podle ojetin v bazaru? Kam se vždy dávají odklady, se kterými není člověk s něčím spokojen. Nebo mají nejlepší za sebou po 80t. naj. km. Ještě k tomu se vyjadřovat k jízdní stabilitě podvozku? Nejdříve vyzkoušet nové u prodejce, nebo zachovalé u kamaráda. Potom teprve si jít sednout do střepu v bazaru. Příkladně motor v nové Mazdě 6 není téměř slyšet.
reagovať
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.