Přemek napísal:
Pane Vaculík samozřejmě že to nevědí. Rýpající Cruise,Zigi a jim podobní nemají o autech ani šajnu, jim stačí že to jede a tím to končí. Já děkuji za zajímavý článek.
too Přemek: no tak nevím pane, aby sis někdy se svým tvrzením nenaběhnul...neznám tě, stejně jako ty neznáš mě, tak nechápu, že můžeš plácat takový bláboly, že nemám o autech ani šajnu... nejsem typ, který by se chvástal znalostmi aut, nicméně jsem původně automechanik, ročně najezdím cca 80tis km a rukama mi prošly desítky aut, vlastních jsem měl okolo 20 a živím se jako řidič z povolání, před tím řidič u záchranky...tak si troufám říct, že o autech něco vím.. a i kdybych nevěděl o autech úplně nic, tak jako běžný motorista opravdu moc neocením informace o tom, že Audi A3 s 12ti.km na tachometru je bez chyby...proto říkám, že bych možná fakt víc a myslím, že i ostatní ocenil info o autě s víc kilometry....a pro tvojí informaci Přemku...to není rýpání...od toho je zde diskuze víš, aby čtenáři mohli psát své názory k článku...ty jsi možná ale zvyklý ještě z jiné doby, že ti museli všichni přikyvovat ne? Hochu ta doba je už naštěstí pryč...
Too p. Vaculík: pane Vaculíku ne všichni lidé prodávají zánovní auto kvůli tomu, že mu něco je, nebo jim ho rovnou zabaví leasingovka...ač se vám to třeba nezdá, tak jsou lidé, kteří mají opravdu hodně peněz a kupují si často nová auta, nebo nejen sobě ale třeba i manželce a podobně...taky může být důvodem finanční tíseň majitele ,nemoc, odlet do ciziny a prostě spousta dalších a dalších důvodů, tak nevím proč tady narážíte na neserioznost majitele, že se auta zbavuje kvůli spotřebě oleje... nechtěl bych si o vás myslet, že podle sebe soudím tebe...
Jinak info o nové A3 jistě všichni vítáme, ale fakt si myslím, že trošku z jiného soudku a ne jako o ojetině s 12tis. km...