0
späť

diskuze k tématu: Audi A3

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 30.03.2007 09:07, RE: opel
i napísal:
Pánové já nechci nic říkat, ale takový Opel Speedster je děsivá zbraň a naprosto neuvěřitelné auto. Pokud chce někdo říkat, že Opel stojí za ....., ať jmenuje jedno auto z koncernu VW, které by tomuto vozu na bežných silnicích dokázalo ujet (případně jeho Turbo verzi).
Nove Audi TT napriklad...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 30.03.2007 09:16, RE: Audi
Libor napísal:
Panebože co to tady kecáš. BMW je BMW a jak jsou německý auta super. Kamaráde já měl tu tvojí trojkovou řadu E46 320D a plácáš.. Podvozek nic moc, auto je těžké a tak dynamika hrůza. Jediné co se mi na tom líbylo je interiér, extrier (když nepočítam šílený zrcátka) a tichý chod od klasického TDI.. A co se týče toho interiéru tak vrzání a výdrž těch vašich super něměckých měkčených plastu no hruza...Jinak podvozky zdaleka nevydrží to co japonský..Měl jsem civica, primeru, octavi I, toyotu carinu...
No jo ale to je fakt ze 320D jenic moc. Ja mluvim o 320i benzin V6 ta je super. A podvozek BMW E46 je to nejlepsi co snad kdo kdy udelal (kdyz to beru do roku 2001) Je to uplne jiny svezeni nez s nejakou zasranou predokolkou. Auto drzi za vsech rezimu skvele....mozna ze ty si to s tim treba neumel:) nebo jsi byl zvyklej na predokolku...ale ja jsem s tim hle autem jako doma. Menim olej, filtr,brzdy....jinak nic....i naprava drzi. Jinak motor je v kabine do 4.000 neslysnej a v 7.000 na maximu ma uroven jako v tech tvej vyjmenovajch japoncich okolo 3.000. Fyzikalni hladina zvuku je mnohem nizsi, nez u nekterych novych aut - Octavia2, VW Golf5 atd...poroste muj zaklad spokojenoti BMM 320i splnilo - vybornej podvozek, ticho v aute,dynamika, vybava a tak trosku prestiz a srdecni zalezitost. Spotrebu neresim, nejezdim tolik abych si musel koupit naftaka (cca 10.000 km/rok s BMW). Audi jsem nechtel protoze byt je to dobry auto, BMW je u me silnejsi kandidat
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 30.03.2007 13:48, RE: otazka znacky??
Karel napísal:
A nepsal tu recenzi nějakej majitel korejce? To se mi ani nechce věřit, žeby byl majitel tak kritický, spíš si z nás někdo vystřelil.
Staci si potom precitat diskusne fora Audi, zrejme taka tretina prispievatelov su majitelia "korejcov". Osobne sa mi pacia Audiny, ale tie nekrestanske peniaze a nafukana reklama a niekedy do oci bijuca nekvalita, ktora sa skryva za slogan "...ved obcas sa stane..."
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 30.03.2007 14:42, RE: otazka znacky??
mimic napísal:
Staci si potom precitat diskusne fora Audi, zrejme taka tretina prispievatelov su majitelia "korejcov". Osobne sa mi pacia Audiny, ale tie nekrestanske peniaze a nafukana reklama a niekedy do oci bijuca nekvalita, ktora sa skryva za slogan "...ved obcas sa stane..."
Je pravda, ze audinky uz nejsou so byvali. Kde jsou casy audi 100 a prvnich audi A6, ktere najeli statisice km bez vetsich investic, totalne nesmrtelne petivalcove TDI, ale i neznicitelne benziny V6. Me soobne se dneska strasne moc audi libi, myslim uplne nove modely. Hlavne A6, ale co se clovke dozvi, tak spolelhivost je jen prumerna. Hodne paltite znacku, prestiz, a pak vyborne dilenske zpracovani. Treba podle me, ma Audi nejkrasnejsi interiery ze vsech aut vubec. Uz stare audi 100 meli krasny interier, a pak novejsi modely A6 od roku 1997 byli opravdu prekrasne. A dnesni audi to je proste nadhera v tom jezdit. Jen ty prachy jak za ojetinu, tak za nove a v neposlendi rade za servis a dily, i kdyz opravujete auto u sveho mechanika
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 30.03.2007 22:07, RE: BMW 325
Dave_Logins napísal:
No jo, kdo na to nema jenom zavidi a blbe keca.....to ze 2.0 FSI ma 110 kW - mimochodem pri mereni na stolici zjistili ze nema 110 ale 119kW..to je u nemeckych aut normalni. A neni preplnovanej. Ja Mazdou6 jel mnohokrat - byl jsem nucen, sluzebni aut ....a narozdil od Audi me prisla tuctove prumerna ta Mazda (samozrejme jel jsem s Audi A4 2.5V6 rok 2005, ne z zadnou A3 za 100000.- za bazaru, kde se neni cemu divit)Nevim on ten 1/4megover rozdil v cene neni jenom o znacce. Pokud mas v mazda prume...
No vidíš a mně zase přijde tuctová ta tvoje A3. navíc motor 2,0 FSI je ten nejdebilnější benzin s kterým jsem kdy jel. A3 je jen předraženej Golf, která nenabízí kromě kvality zpracování nic navíc. mazda 6 má o třídu lepší podvozek a zážehový motory.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 30.03.2007 23:05, RE: BMW 325
Tomáš napísal:
No vidíš a mně zase přijde tuctová ta tvoje A3. navíc motor 2,0 FSI je ten nejdebilnější benzin s kterým jsem kdy jel. A3 je jen předraženej Golf, která nenabízí kromě kvality zpracování nic navíc. mazda 6 má o třídu lepší podvozek a zážehový motory.
Koukám, že tady někteří lidi dostávají hysterický záchvat z Mazdy a dalších japonců, co jsou čím dál víc oblíbený. Dovídáme se rovněž, že když někomu nesedí Audi, nebo VW, tak s tím neumí jezdit. Naštěstí tu máme odborníky typu Daveho, kteří umí bezvadně jezdit a vyznaj se. Díky! Popírají se tady všechny všeobecně známé pravdy, ale kdo nežíje virtuální Německý sen, tak ví kde je asi pravda. Je zvláštní, že v baráku vlastnil típek A4ku a nedávno ji prodal a přijel s novou M6kou spotrt a je z ní unešenej. Měl asi 3 audiny a je unešenej z 6tky, to je divný. Pro mně osobně je A3 předražená tuctovka, kterou si normální člověk těžko koupí. Poměr užitná hodnota X cena = ekonomická sebevražda. Souhlas s pisatelem recenze, že to někdo nedokáže skousnout, je věc druhá.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 30.03.2007 23:31, RE: BMW 325
Šakal napísal:
Koukám, že tady někteří lidi dostávají hysterický záchvat z Mazdy a dalších japonců, co jsou čím dál víc oblíbený. Dovídáme se rovněž, že když někomu nesedí Audi, nebo VW, tak s tím neumí jezdit. Naštěstí tu máme odborníky typu Daveho, kteří umí bezvadně jezdit a vyznaj se. Díky! Popírají se tady všechny všeobecně známé pravdy, ale kdo nežíje virtuální Německý sen, tak ví kde je asi pravda. Je zvláštní, že v baráku vlastnil típek A4ku a nedávno ji prodal a přijel s novou M6kou spotrt a je z ní...
Koukám, že největší odborníci jsou opět vlastníci Felicie a nedivil bych se, kdyby to bylo jeho první auto)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 31.03.2007 14:09, RE: BMW 325
Šakal napísal:
Koukám, že největší odborníci jsou opět vlastníci Felicie a nedivil bych se, kdyby to bylo jeho první auto)
Dovol abych te opravil....vlastnim BMW 320i, Mazdu6 ma otec sluzebaka a Felicii mame na tahani bordelu.....Jinak nesrovnaval jsem podvozek a3 s Mazdou 6, ale prave podvozek BMW320 (rok 2001 E46) s mazdou 6....a tam se mazda nechyta. Jezdim objema auty docela dlouho (fakt ze z mazdou dele.a nic moc
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 31.03.2007 21:39, RE: BMW 325
Dave_logins napísal:
Dovol abych te opravil....vlastnim BMW 320i, Mazdu6 ma otec sluzebaka a Felicii mame na tahani bordelu.....Jinak nesrovnaval jsem podvozek a3 s Mazdou 6, ale prave podvozek BMW320 (rok 2001 E46) s mazdou 6....a tam se mazda nechyta. Jezdim objema auty docela dlouho (fakt ze z mazdou dele.a nic moc
Nevím proč srovnáváš Mazdu 6 s BMW E46 (velmi dobře znám 2,8i, najeto cca.50 000km) Přijde mi to až skoro dětinské a svědčí to o tvém celkovém přehledu. Je milé, že tak skvělý vůz, jako je BMW srovnáváš s mazdou 6, M6 je podle tebe hrubo podprůměrné auto, ale musím Tě upozornit, že strašná spousta lidí, na to nikdy nepřišla, protože jsou s ní velice spokojeni a vyměnili ji za Octavii I. Názor na tebe a na tvoje názory nechť si udělají všichni sami
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 31.03.2007 21:43, Pochvala recenze
Dave_logins napísal:
Takhle dobře napsanou recenzi jsem dlouho nečetl. Naprosto přesné, vtipné, velmi dobře napsané. Ano, A3 je velmi kvalitní, solidní, designově nadčasové, ale zoufale nudné, technicky velmi jednoduché , velekonzervativní a krutě předražené auto. Motor 1,6i je zejména dnes už opravdu výsměch zákazníkům, například čtrnáctistovka Kii Cee´d je proti němu pohádka, koho by to před pár lety napadlo...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 31.03.2007 21:58, A3
Souhlasim, ze A3 je nechutne predrazeny golf, ale ja osobne mit penize, tak chci nejakou Audi ( nesmely by me mrzet penize). Audi ma jedny z nejkrasnejsi interieru podle me. Audi si asi nidky nekoupim ani ojetou, jak kvuli cene auta, tak ceny dilu. A pak krade se jak das, ale mit penize tak asi urcite budu koukat do katalogu Audi. Jednou v zivote jsem jel v poslednim modelu A6 3.0 TDI a bylo to to nejkrasnejsi co jsem zazil. Vyborny motor, odhlucneni, kazdy se otaci, auto nadherne zevnitr i zvenku. Tohle by byl muj sen. Jinak nova A3 je taky krasna, ale ty nekrestanske penize. Kdyby to alespon vyrovnala spolehlivost, ale i tam Audi zacala silne pokulhavat.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 01.04.2007 19:28, RE: A3
mufik.martin napísal:
Souhlasim, ze A3 je nechutne predrazeny golf, ale ja osobne mit penize, tak chci nejakou Audi ( nesmely by me mrzet penize). Audi ma jedny z nejkrasnejsi interieru podle me. Audi si asi nidky nekoupim ani ojetou, jak kvuli cene auta, tak ceny dilu. A pak krade se jak das, ale mit penize tak asi urcite budu koukat do katalogu Audi. Jednou v zivote jsem jel v poslednim modelu A6 3.0 TDI a bylo to to nejkrasnejsi co jsem zazil. Vyborny motor, odhlucneni, kazdy se otaci, auto nadherne zevnitr i zven...
Vcelu pěkná recenze.
90% reakcí je mimo.
To připomíná drbání na pavlači.
Ahoj
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 01.04.2007 21:13, RE: A3
PB napísal:
Vcelu pěkná recenze.
90% reakcí je mimo.
To připomíná drbání na pavlači.
Ahoj
Ale já nedrbu na pavlači! Audiny jsou předražený wolksvageny a vůbec nejsou pěkný.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 01.04.2007 23:42, RE: A3
David_Logins napísal:
Ale já nedrbu na pavlači! Audiny jsou předražený wolksvageny a vůbec nejsou pěkný.
pozor, david nám nějak povýšil a vlastní BMW a to před pár dnama tvrdil jak jezdí ve felicii a šetří na focuse nebo mondeo )))))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 03.04.2007 00:22, RE: Audi
Mazdička napísal:
Libor: k té spolehlivosti - Nissan určitě už tolik spolehlivý nebude jako jeho starší modely - dnes je to spíše renault než nissan, ale Mazdu bych nezatracoval, patří mezi TOP ve spolehlivosti a co vím, tak M6 dokonce předběhla i věhlasnou Toyotu. Možná jejich diesely nejsou na takové úrovni, jaké má Toyota nebo Honda, ale benzíňáky mají kvalitní. Ono je to hodně o údržbě auta a zacházení s ním, páč i staré a opečovávané auto může sloužit bezproblémově a naopak někdo je schopen během krátké doby...
Mazdička : No musím s tebou souhlasit...Nissan měl výborné P10 a 11 ale ted už to stojí asi za prd a ani se mi nelíbí.S Toyotou mám zkušenosti a vím že na kvalitě neztrácí dodnes ikdyž není design nijak extrémně úchvatný ale zpíš konzervativní.S hondou mám také dobré zkušenosti ale řekl bych že je o fous na tom hůř než Toyota..U mazd 323 bohužel v kterých jsem jezdil zkušebně (plánoval jsem koupi) mě motorově neoslovily a hlavně ty stavy byli většinou žalostné ale na to má vliv i samotný majitel...Ovšem nové mazda 6 se mi líbí moc a jak je na tom se spolehlivostí to netuším.P.S: Tady vídíte že se lze dohodnout a né pořád blbě argumentovat a zbytečně zaplnovat forum hádkama..
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 03.04.2007 00:41, RE: Audi
Dave_Logins napísal:
No jo ale to je fakt ze 320D jenic moc. Ja mluvim o 320i benzin V6 ta je super. A podvozek BMW E46 je to nejlepsi co snad kdo kdy udelal (kdyz to beru do roku 2001) Je to uplne jiny svezeni nez s nejakou zasranou predokolkou. Auto drzi za vsech rezimu skvele....mozna ze ty si to s tim treba neumel:) nebo jsi byl zvyklej na predokolku...ale ja jsem s tim hle autem jako doma. Menim olej, filtr,brzdy....jinak nic....i naprava drzi. Jinak motor je v kabine do 4.000 neslysnej a v 7.000 na maximu ma u...
Já mám ráad naftáky a nejen proto že bych řešil fin. otázku paliva (ikdyž je milý když za dva roky v naftě ušetříš na nějakou dovču). Ale hlavně mám rád tah TDI a když jsem naložený tak má pořád sílu...Bohužel 320D mě nepřesvědčila a zklamala a to i přístup v servisu BMW Bychl. Nevím jak jezdí tvoje 320 V6 myslím si že to bude nic moc ale nechci soudit když jsem v tom nejel..Souhlasím s hlukem ve vozech.. Každé lepší auto poznáte taky že ujedete 1000km a nejste unavenej nejen ze sedaček ale i akustyckým pohodlím což dělá hodně!A je pravda že starší japonci šetřili na vyponi a pak byl ve 3000tis. ot hluk uvnitř. Ten podvozek bych netrvdil že je to nejlepší co kdo kdy udělal. Je dobrý ale ta hmotnost BMW je znát a prostě japonci mě připadají mnohem lepší..Jinak s tím podvozkem jsou pořád potíže ve výdrži u BMW známej dělá servis u Bychla a je to rozumnej chlapík co si nevymýšlí a občas teda koukám co zněj leze..JJinak pokud chceš porovnávat prestyžního němce s japoncem tak to srovnávaj i se stejně kvalitním japoncem jako je lexus 250 třeba atd.A jestli umím jezdit se zadokoulkou?Netroufám si sebe hodnotit ale muj dojem je už takovej. A když už zadokolku tak i motor vzádu protože když pak jedeš a napadne sníh bávo nic nevyjede :))) Když to shrnu kažý má svuj vkus a prioryty takže si užívej svého BMW já jdu vydělávat na Lexuse :))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 03.04.2007 00:48, RE: BMW 325
Tomáš napísal:
částečně souhlasím předražený golf v jiném kabátu.Ale A3 se mi teda líbí více než golf na kterého jsem alergický...Jinak já jsem kdysi zvolil 320D před A4 a A3 protože mi mnoho dílů připomínalo octávii kterou máme doma v rodině a chtěl jsem něco jiného..No nevím jestli jsem udělal dobře..
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 03.04.2007 01:30, RE: BMW 325
Libor napísal:
částečně souhlasím předražený golf v jiném kabátu.Ale A3 se mi teda líbí více než golf na kterého jsem alergický...Jinak já jsem kdysi zvolil 320D před A4 a A3 protože mi mnoho dílů připomínalo octávii kterou máme doma v rodině a chtěl jsem něco jiného..No nevím jestli jsem udělal dobře..
jo a někdo se tady podepisuje taky Libor takže od ted se budu podepisovat Libor x :))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 03.04.2007 13:20, RE: A3
tomáš napísal:
pozor, david nám nějak povýšil a vlastní BMW a to před pár dnama tvrdil jak jezdí ve felicii a šetří na focuse nebo mondeo )))))
jojo, BMW me oslovilo, tak jsem mu dal prednost.....rozhodla testovaci jizda
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 03.04.2007 13:32, RE: Audi
Libor napísal:
Já mám ráad naftáky a nejen proto že bych řešil fin. otázku paliva (ikdyž je milý když za dva roky v naftě ušetříš na nějakou dovču). Ale hlavně mám rád tah TDI a když jsem naložený tak má pořád sílu...Bohužel 320D mě nepřesvědčila a zklamala a to i přístup v servisu BMW Bychl. Nevím jak jezdí tvoje 320 V6 myslím si že to bude nic moc ale nechci soudit když jsem v tom nejel..Souhlasím s hlukem ve vozech.. Každé lepší auto poznáte taky že ujedete 1000km a nejste unavenej nejen ze sedaček ale i ak...
Kdybych si mel koupit zadokolku s motorem vzadu to by zbyvalo snad jen.... S1000 az 130...:) jinak samozrejme, 320i V6 neni zadnej superzavodak...pri 160km/h toci malinko pres 3000 a je v pohode. KDyz seslapnu plyn tak jeste zabere a zere okolo 8-9l, coz je pohoda. Jinak do 120km/h je akcelerace velice dobra...(papirove udavana stovka je okolo 9s.a na rovine ve dvou lidech sem to nemeril....ale rekl bych ze bude jeste lepsi. Samozrejme kdyz auto nalozite na maximum, jede volne..ale to pokud nemate obsah 3.0 + tak je to poznat vzdycky. Rikam ja jsem spokojenej, EMkovej paket je krasnej, auto je komfortni, zaroven pri ostre jizde vyborne drzi a temer nejde utrhnout do smyku. Vynikajici je odhlucneni a klimatizace, pouzite materialy a kvalita zpracovani - nic nevrze, vsechno vypada velice honosne. Dojem kazi klicky na stahovani okenek v zadnich dveri - to musim dat holt fotrove sluzebni mazde6.....tam je to v elektrice i vzadu (vysouva se i roletka na zadnim okne)...ale kvuli tomu bych nemenil , koneckoncu vzadu sedim jen kdyz nekde sme a ja si jdu odpocinout do auta..to okna nestahuju stejne. Vypada to, ze auto koupim, mam ho na dlouhobe zapujceni od znameho z jednoho bazaru, zbyva objezdit posledni servisaky a snad bude moje, pak napisu podrobnou recenzi.
reagovať
  1 ... 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.