anonym napísal:
Ja to vidim malinko jinak - spis jako silnou komercni masaz, kdy se vyrobci pneu snazi prodat co nejvic svych vyrobku. Ja sam uz dlouho pouzivam na svem voze univerzalni pneu Michelin Symmetry 210/65/16 all weather, jsem s nimi po cely rok spokojen. Jezdim s nimi i nekolikrat za sezonu na hory a nikdy jsem nezaznamenal problem. Znate to, citite, kdy vas auto posloucha a neuklouzne. Myslim si, ze kvalitni univerzalni pneu vyhovi vicemene stejne, jako zimni - ono uz toho snehu, obzvlast ve mestec...
Já si myslím, že je lhostejné, jestli máš jedny pneu 3 roky a musíš je vyměnit nebo dvoje pneu měníš po 6-ti letech. Když s autem jedeš, tak prostě ty pneumatiky, který tam jsou, tak se zrovna opotřebovávají. Takže se tady o masáži úplně mluvit nedá, protože to co koupíš, to pak používáš. Výrobci nakonec prodají výrobků úplně stejně. Navíc zepár lidí nejezdí na zimních z různých důvodů (silně omezený provoz v zimě, abnormální řidičské ego, hluboko do kapsy, vynikající trakce stroje se zadním pohonem a motorem tamtéž), avšak zde je to prezentováno jinak. Příspěvek ala Tvůj s vysvětlením se zde objevil takřka poprvé.