anonym napísal:
ja se mu vubec nedivim ze si z vas dela prdel,kdyz se tu komentuje vse,pokud si to clovek dobre ,rnejlepe dvakrat precte ,je hned jasny ze to je kecal ukecanej :) i kdyz ja bych mu to pral
Milý pánové. Teď jsem dorazil z Moravy a čtu si ty Vaše příspěvky. Docela se u některých příspěvků bavím. Za 1. foto taxikářského auta přidala redakce. Auto je skutečně od prvních majitelů, znám je osobně. Co se týče opravy po havárce, šlo jen o výměnu těch dílů, takže jsem to skutečně zvládnul za cca 6 hodin. Potkaný motor mi opravoval mechanik, a říkal, že motor má málo nalítáno, že bude lepší ho opravit, než dávat jiný. Co se týče mého kilometrového nájezdu, je to skutečně tak, jezdím často na moravu, plus jsem jezdil za přítelkyní každý víkend taky dost daleko. Teď v posledním měsíci jsem musel měnit levé rameno, silentbloky pod motorem a vyrezla mi díra do chladiče. Co se týče té rychlosti, tak tachometrových 180 km/h to skutečně jede, motor točí 4500 ot. Tuto rychlost jsem využil párkrát, když jsem opravdu spěchal, nejde ji v žádném případě s plným autem udržet do kopce. A pán co mluvil o tom pracím prášku, tak místo oleje používám Vanish - skvrn a špíny se zbavíš. Děkuji za podnětné příspěvky k vozu. David Bezděka