anonym napísal:
A nejsou právě už trapný ty kecy,že s frantíkem se jezdí furt do servisu? Tak jak tobě vadí,že někdo nadává na Japonce,tak sám seš trapnej jak nadáváš na Francouze. Zamysli se nad sebou. Nejsem zastánce ani jednoho,jen hodnotím tvůj, řekněme rozporuplný, příspěvek.
Btw-Mazda 5 za jmenovanými vozy v prostoru dost zaostává. Prostě patří do středně velkých, nikoliv velkých MPV. Nejlépe o tom napoví max ložný prostor : Mazda 5 x Citroen C8 = 1678 l x 2948 l .
Tak hele cardoši, s těma kecama že sem trapnej, když nadávam na francouze, si mě fakt nasral - jen pro tvoji informaci: NADÁVAM NA FRANCOUZE, PROTOŽE SEM MĚL S NĚKOLIKA TU ČEST takže mam na to ,narozdíl od jinech co třeba Peugeotu ani neseděli, právo a už nikdy víc. Jen by to chtělo si to pořádně přečíst, než začneš někoho mrdat !!!! Mě je úplně jedno v čem kdo jezdí, já už ale nchci trávit každej měsíc v servisu a to je sakra blbá ZKUŠENOST !!! Nebo je ti to málo?!
Pětka bohatě stačí pěti lidem - klidně sem cpěte ty vaše čísla z tabulek, něco jinýho je zkušenost s tim autem !!! Pak teprve můžete machrovat jak má malej kufřík a že je pro 5 lidí málo a nevim co ještě !!!!
Většina z vás s timhle autem netrávila spoustu času a tak to ani nemůže vědět jaký tohle auto je a znát ho z jeho praktický stránky. Netvrdim, že je to kdovíjakej zázrak prostornosi, ale je to fakt solidní auto a pro obyč rodinu až až.
A dostaly mě ty kecy o podvozku z Focuse, super blábol - Pětka má vlastní podvozek a sakra dobrej, i Ford je trochu pozadu (i když uznávam že je topovedený auto) a někdo kdo bude jezdit v pěti lidech by se nad tim měl zymyslet, to auto moc pěkně drží stopu, takže žádný nemilý překvápko, narozdíl od mnohé konkurence. Stačí si ty auta vyzkoušet a pak se ukáže.
Jo a já M5 nevlastním !!! To jen pro rejpaly.