zigi napísal:
Jestlis chtel zavodit s mondeem,mel sis koupit ST220
too Zigi... ty se fakt běž už léčit....ať je O1 jaká chce, ty už konečně pochop, že s Astrou G se jí rovnat nemůžeš...argumentuješ tu tím, že čím víc elektroniky, tím se víc sere.. a máš pravdu, ale u Opla hochu, ne u O1... Co máš v tom svém zázraku za motor hm? Až na 1,7 Dti to jsou nespolehlivý, nebo olej chlastající mašiny(ještě by se dalo uvažovat o starym osmiventilu 1,6, ten spolehlivý je) ......Astry G jsem měl dvě najednou, 5 dvéř 1,7 Dti a kombi 2,0 Di...benzíny jsem měl zase ve vectrách, takže jsem si opelama už prošel... astra "G" prostě ani zdaleka nemá výbavu, jakou může mít O1 a víš to moc dobře, tak se klidně vztekej... Nebo mě oprav...jestli je možné koupit Astru "G" kombi s turbobenzínem, 4x4, xenonama, integrovanou navigací, světlou kůží, ABS, ASR,4xABG,tempomatem na volantu , climatronikem a park. asistentem, tak se ti omluvím, prodám svojí "sociální" O1 ve zde popsané výbavě a půjdu pro Astru "G". A že je Géčko stejná třída jako octavia tím tu moc nemachruj...je to spíše ostuda, že ač ty vozy patří do stejné kategorie, tak je proti Octavii Géčko tak nekvalitní a málo vybavené... já už si Opelama prošel, neříkám, že jsou špatné, ale Octavie je jinde... až vyrosteš a dostaneš rozum, tak z Géčka taky vylezeš...obávám se ale, že s tím rozumem je to u tebe hodně nahnuté, tak si svojí "G" hodně hýčkej...budeš jí mít asi dlouho.....