anonym napísal:
nenech se vydeptat těmi komentáři tady. Vybral sis dobrý auto, akorát ta cena je poněkud vyšší. Ale uvažuju o něm taky a potřeboval jsem slyšet to o tý spotřebě (i z diskuzí pod článkem). Takže dík za recenzi a přeju, ať opravdu jezdí dlouho a bez poruchy. Martin
Spotřeba B4 Variant TDi,66kW: mám již druhé auto této značky.Měl jsem rok 95,poté jsem po pár letech koupil starší 94 s klima,tempomatem,počítačem. Mám na něm už 285.000 km bez jakéhokoliv problému motoru. Výměna oleje po 15.000 bez žádného dolévání oleje-nebero ho.Denně dojíždím do práce 22 km. MFA mi ukazuje celkovou průměrnou dlouhodobou spotřebu 4,3 l/100km. Kdo nevěří ať nevěří,já za to jezdím a blaží mě,že mě na benzínce vidějí jednou za X týdnů,protože nádrž je opravdu velká a spotřeba prima. S plnou nádrží jsem dojel do Chorvatska na Krk a zpátky bez tankování v Evropě. To svědčí o tom,že spotřeba tohoto motoru s neskutečnou spolehlivostí,je opravdu velice nízká.A místo pro lidi ve voze? Sedněte si do něj na zadní sedačky a budete vedle.A to mám 183 cm,sedačku řidiče vzadu a za mnou si dají ještě nohu přes nohu. Nedám na toto auto dopustit.Má jenom klady, nedostatky žádné neeviduji a že má již 17 let? Co to znamená,když karosérie nerezaví,konstrukce podvozku je jednoduchá,díly levné???Našel jsem teprve dneska toto fórum a nedá mi to se připojit s mými zkušenostmi. A protože je můj Pašík již tak stár,tak jsem se mohl registrovat ve VW Oldies klubu stařešinek-bezva parta lidí, je jenom pro majitele vozů VW do roku 1997.