Honza napísal:
Michale nemůžu s tebou souhlasit. Pokud mortoristický odborník jakým p. Vaculík bezesporu je (zatím si to stále myslím) napíše, že B6,A6 nebo Superby kupují jen lidé kteří zaostali, nebo nečtou a neinformují se tak je to tedy na mě docela soda. A to že tam napsal větu VIZ jak říkáš hlášky na pumpě mi na tom vadí nejmíň. Předpokládám, že si stejně jako p. Vaculík nemyslíš, že těmito vozy dnes jezdí pubertální mládež, nebo kolotočáři, od kterých by zřejmě tato věta byla k slyšení (nemám nic proti...
Pánové klídek! Pan Vaculík nemyslel, že Superb, Passat nebo A6 si kupují zaostalí lidé, ti by mimochodem na tyto auta těžko vydělali, pan Vaculík myslel sortu mladých machýrků, jejichž SNEM je olítané TDI, protože Ochcáfka f kombíku f tédéíčku f červeným íčku f metle a na hlínách je prostě kchůl!
Komu vadí slovo VOLE, nechť jej přeletí jen jednou, nevrací se k němu a nepíše, jaká je to vulgarita. Oni ti mladí často v konverzaci používají častěji, promiňte, slovo pyča, ano, zní to jako s tvrdým Y. To pan Vaculík asi ví, ale nechtěl to udělat, proto zvolil slovo VOLE.
Já panu Vaculíkovi držím palce, ať sebere veškeré síly, překousne vztek a nevykašle se na nás, neb já čtu jeho recenze a články moc rád a na nové se vždy těším a drtivá většina z nás tady asi taky, jinak by jsme zde nebyli. Pochopte, naráží ironicky na určitou sortu potenc. kupců, nemyslel, že kdo jezdí TDI od VW je neinformovaný!!!
Pane Vaculíku, omlouvám se za ně, hlavně pište dál, vaše informace mají váhu a jsou zdarma, cením si jich.
Jinak všechny zdravím, T.