Drago5 napísal:
Jasan, ted jen tak na hrubo,pak tu můžu hodit linky.:
§18 odst. 9 zak. c. 361/2000 Sb. doslova (zdoj: www.portal.gov.cz) : (9) Ustanovení odstavců 3, 4 a 8 neplatí pro řidiče
spravodajských služeb15) a stanovených útvarů policie a stanovených útvarů celních orgánů, je-li to
nezbytně nutné k plnění úkolů stanovených zvláštním právním předpisem,16) je však povinen dbát potřebné opatrnosti, aby
neohrozil bezpečnost silničního provozu na pozemních komunikacích.
Útvary policie stanoví ministr vnitr...
Hele přesně tak, zloděj křičí na ostatní zloděje, že po něm pátraj policajti.... Nebo závidíte, že takovym autem nejezdíte? To snad ne..tahle debata mi připadá fakt směšná, jeden se tu vztekáte, že passat nemůže jet 300, ale na 99,9% jste s ním nikdo nejeli, tak ano je tu třeba chyba, nejede 300, ale 280, další se tu vztekáte, že je napsáno, že passaty vydělaly peníze, přičemž vydělávat nesmí a že jsou snad od něčeho jiného, a bla,bla,bla,bla, další tu hysterčíte, že vás změří bez majáku a diskotéku pustí potom a že to nesmí a že není označenej a bla,bla,bla... a že staví R36 feldu...Kdyby vše, co tu píšete vy stěžovatelé bylo po vašem, tak to budete vy, kdo si budete stěžovat, že passaty stály tolik a tolik a že bude trvat leta, než se zaplatěj, že když někoho měří a je označenej a bliká u toho, že takhle kurva přeci nemůže nikoho odhalit a když policii ve felícii ujížděl nějakej zmrd s ohnilym golfem(nemluvě o silnejch moderních vozech)tak jste to určitě byli vy, kdo mektali, že je to v prdeli, že naše policie je k smíchu, že nemá pořádný auta... Upřímně je mi z vás, kteří tu jen policajty a R 36 kritizujete na blití, a já osobně jsem rád, že policie tuhle tehniku má, stejně jako motorky, nebo octavie 1,8TSi, a jen co znám od spousty známých , s "příchodem" passatů hodně,hodně lidí sundalo na dálnicích nohu z plynu a o to tady jde. Česká republika jezdí jako jedno největší prase(omlouvám se těm slušným, ti to většinou schytají), na dálnicích se za sebe řidiči lepí jak magoři, odstup, neodstup, předjíždí se přes čáru do zatáčky, červená je národní sport, kdo nezkusil 200 na dálnici je asi méněcenej...a lidi umíraj a jsou zmrzačný do konce života...nechci tady mudrovat, ale věřte mi, že o tom všem hodně vím díky své práci a jediný, kdo s tím může v praxi něco udělat(kromě radikálně zlepšený výuky v autoškolách) je super, ne-li až nadstandardně vybavená policie, která bude takovýhle paka chytat. Ať pojedou ve felicii, nebo AMG...